Dorthe - Desserter

                          Blødende hjerte

                                          4f3570860b18c10022012.jpg

                                           

125 g smør

125 g mørk chokolade

2 stk.æg

2 stk.pasteuriserede æggeblommer

4 tsk.sukker

2 tsk.hvedemel


Smelt chokoladen over vandbad. Pisk æg, blommer og sukker. Bland chokosmør med æggesukker, og vend mel i. Fór 4 ring-forme med bagepapir, og pensl med lidt smeltet smør. Fordel chokolademassen i formene, og frys i min. 4 timer. Massen i formene skal være bundfrossen. Stil de 

fyldte forme i ovnen ved 225º 13-15 min.Lad stå og køle 2 min., inden du forsigtigt fjerner form og bagepapir.

 

                                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Panel title

© 2017 dorthe

Antal besøg: 10

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,55411911010742sekunder