Diamonds Engle/Alfer Land - Hvad er Aura:
Hvad er Aura:

Alle mennesker har en aura:

Auraen er din personlige udstråling og energi.
Auraen ligger i flere lag omkring kroppen og i forskellige farver, alt efter hvordan din fysiske og psykiske tilstand er, her og nu.

Auraen er også er biled af din livskerne (lige som et æbles indre kerne fortæller om æblet bliver lille eller stort, surt eller sødt. Alt efter hvordan du bruger din indre livsenergi vil auraen også udstråle din personlige energi. D.V.S. at din aura ændrer sig efter humør, temperament samt ydre påvirkninger af en hver art m.v.

Hvordan kan du bruge et aura foto:
Gennem et aura foto kan du få vide hvordan du kommer videre i din personlige udvikling
Her og nu. På længere sigt vil du kunne bruge aurafotoet til en større forståelse af dine indre 
Energier i t.eks. parforhold og job, hvordan du upbygger nye ideer og gør dine tanker og følelser til verkelighed på en ny måde.

Farvernes generelle betydning
Alle farver i farvespektret tyder på forskellige egenskaber og kvaliteter. Farverne fortæller om du er kreativ, udholdende, bærer på en sorg, undertrykker dine følelser mv. Den efterfølgende forklaring giver dig grundlæggende forståelse af farvernes betydning. Det er dog væsentligt at huske. At den højre side af kroppen viser den mandlige, aktive og udadvendte side og den venstre side viser den blide, passive og indadvendte kvalitet.

Sprog endelig en Aura-Vision medarbejder og få yderligere information.

Auraens historie begynder langt tibage i vores fortid. Mange illustrationer udført af naturfolk og fra middelalderlige krise mystik viser auraen som en gloria eller en spirituel udstråling rundt om mennesket. Det der dengang alene var en perscetibel mulighed for særlig invenede clairvoyante, er nu enderlig udforsket og bevist af videnskaben.

Moderne vedenskabsmænd måler i dag auraen som et elektromagnetisk felt rundt om alle slags levende væsenet . I 1891 blev det første aura-fotografi taget af forskaren Nicolai Tesla 
Sovjetunionen Udvide 60 gradede spændende forskning med en række forsningsprojekter.
I 1975 var forskningen på verdensplan nået så langt man på en række universiteter kunne måle auraen med stor præcision. Den seneste forskning her i 90 ene har bragt MULTICOULOR AURA_FOTOGRAFIET:
Som gør det elektromagnetiske felt rundt om
Mennesket synligt. Farverne i auraen symboliseret forskellige kvaliteter og egenskaber knytte til menneskets fysiske, følesmæssige og spirituelle potentiale Aurafotografiet åbner nye perceptionelle muligheder til forståelse og insigt i menneskets indre verden.

Funktioner 
AURA-VISION Camera 3000 måler gennem to hands-sensorer et menneskes biofeedback paramenter. Desse paramenter bliver projekteret overgå en Polalaroid-Film, som et strålende, farvningsaurafelt rundt menneskets krop. AVC 3000 kan udvides til AURA VIDEO. System hvormed auraens konstante ændringer kan ses på en farve TV-skærme.

AURA-ANALYSATOREN printer automatisk en skriftlig aura-foto-analyse samtidigt med at kameraet tager fotografiet. Dette udskrift kan fås i forskellige sprog og inkluderer: en grafisk repræsentation af auraen, samt en oversættelse af aura-farvernes betydning.
 


 
Panel title
Antal besøg: 468628

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,36408090591431sekunder