Diamonds Eventyrland - Tarot of Dreams
De Ti af tryllestave

De Ti af tryllestave

De Ti af tryllestave The Lord of Undertrykkelse er en hård kort at komme til livs med, for det indikerer blokerede eller frustrerede vilje. Vi ønsker noget dårligt, og alligevel synes vi at stå nogen chance for at få det. Vi føler frustreret, irritabel og skuffet. Hvis en situation præget af de 10 af tryllestave går for lang tid, vil vi begynde at føle sig fanget og dybt ulykkelig. Vi begynder at miste troen på os selv, og vores evner til at gøre vores liv i, hvad vi vil. Der er et par ting at huske på, hvis Herrens påvirkning af undertrykkelse er en temmelig flygtig en - nogle gange er vi nødt til at vente på det rette øjeblik til at få vores hjerte ønske. Men det er værd at huske på, hvis du nogensinde læst på en bestemt situation, og dette kort kommer op i det endelige resultat stilling er læsning nok fortælle dig om ikke at spilde flere kræfter på en konflikt, som du ikke kan vinde. Nogle gange er vi bedre stillet bare at gå væk. Den langsigtede udseende af dette kort bærer en advarsel med det, at du virkelig ikke kan ignorere. Hvis 10 af tryllestave er en fast del af dine aflæsninger i et stykke tid, er du sandsynligvis såre dig selv mere end du vil indrømme. Du er ikke opfylder dine behov, og du forlader dig selv åben for negativitet.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Den Seks af tryllestave

Den Seks af tryllestave

Den Seks af tryllestave The Lord of Victory er et kort af kamp, ​​konkurrence og eventuel sejr. Det gælder for områder af vores liv, hvor vi føler, vi har måttet kæmpe meget hårdt for at nå vores mål. Det kan anvendes på ethvert område af vores liv, hvor vi har haft at anfægte vores position kraftigt. Altså, for eksempel, kunne det tyde på at passere med succes gennem hårde kurser, det kunne gælde for åndelig udvikling efter en periode med test og forsøg, og det kunne viser, at vi har formået at etablere stabile og harmoniske relationer gennem hårdt arbejde og ømhed, og det kunne endda indikere, at vi endelig er lykkedes at få vores bankindeståender at matche vores ønskede niveau af udgifterne efter meget besvær! Det er et kort, der viser, at vi har opnået både et punkt af balance og et øjeblik af opstigning, hvor vi føler med rette stolte af os selv, men måske bare lidt overvældet af vores endelige gennembrud i held. Der vil altid være kamp før dette kort vises. Vi vil have stræbt - nogle gange mod frustrerende lidet påvirkninger - at forstå vores drømme, vores håb, vores ambitioner, vores behov. Der vil til tider have været smerte eller forvirring som et resultat af den kamp. Men når dette kort kommer op, kan vi slappe lidt af, og nyde frugterne af vores arbejdskraft.
De Fem af tryllestave

De Fem af tryllestave

De Fem af tryllestave The Lord of Strife normalt vises i en læsning at angive skænderier, konflikt og uoverensstemmelse. Der er sjældent noget af værdi, der kan opnås fra den disharmoni indføres ved dette kort -. Faktisk vil det ofte viser bitterhed og argument for argument skyld at forsøge at afgøre, hvor alvorlig Strid vil være, kigge efter kort ligesom 9 i Swords, 10 i Swords eller tårnet for at angive en rigtig dårlig situation. Med kort såsom de 8 af tryllestave eller seks af tryllestave det er sandsynligt, at friktionen kan rydde et udestående problem område. Dette kort vil ofte komme op, når nogle-one er meget utilfredse med en arbejdssituation - der er måske et sammenstød af personlighed med en anden, eller måske den enkelte er utilfredse med arbejdsmetoder. Ofte i denne situation er der en tendens til overmod og tab af kontrol, som kan føre til yderligere problemer. En anden gang, at Herren af Strife vil gøre en udseende er, når vi er i indre konflikt - oftest om noget, vi anser for at være umoralsk. Dette er sandsynligvis den mest betydningsfulde form for problem, der kan blive fremhævet med dette kort. For eksempel, hvis vi har taget en nem mulighed, eller en uærlig tur, og er nu plaget af stemme vores samvittighed kunne vi forvente at se Herren af Strife vises. I dette tilfælde har vi brug for at sætte højre, hvad vi tror, ​​vi har gjort forkert - eller undladt at gøre helt. Vi vil ikke være i fred, indtil vi gør. De 5 af tryllestave er et kort, der minder os helt fast omkring de etiske overvejelser, der understøtter Suit af tryllestave.
Dronningen af tryllestave

Dronningen af tryllestave

Dronningen af tryllestave Som en kulør, Wands er direkte, beslutsom og forbundet til Will og dens korrekte anvendelse. Dronningen af tryllestave repræsenterer en kvinde, der ved præcis, hvad hun vil have ud af livet, og sigter mod hendes mål med stort engagement. Hun er ofte en kvinde, der har oplevet konflikter og traumer, og lærte fra disse. Hun er normalt uafhængige, ligefremme og selvmotiverende. Som en ven, hun vil være loyale og ærlig, men nogle gange givet til uddele uvelkomne råd, og tager over. Som forælder hun kan være ret dominerende, hævder, at hun ønsker, at hendes afkom at være selvhjulpne og selvsikker, men nogle gange tendens at blive utålmodig, og gøre ting på deres vegne på sin egen måde, snarere end at lade sine børn til at lave deres eget sind. Hun er en fighter, som ikke lider tåber glæde. Hun vil støtte og hjælpe dem, der er sårbare og trængende, der tilbyder uophørlige energi og beslutsomhed. Hun tager op årsager let, og viser sig en værdig modstander. Men hun har en tendens til ikke at vide, hvornår de skal stoppe, og nyder at være på forkant i kampen, snarere end beavering væk på de mere rutineprægede aspekter af enhver kampagne. Dette er en kraftfuld og stolt kvinde. Hun anvender høje standarder for alt, hvad hun bliver involveret i. Som et resultat, kan hun til tider være lidt intolerant af folk, der gør tingene anderledes. So - Dronningen af tryllestave - en fin allieret, og en farlig fjende!
Prinsen af tryllestave

Prinsen af tryllestave

Prinsen af tryllestave Den person repræsenteret ved prins af tryllestave vil være en aktiv, energisk person, med en varm og generøs hjerte, og en god sans for humor. Han vil have en naturlig og smitsom optimisme om ham, bekæmpelse alle aspekter af sit liv med entusiasme og energi. Han vil være venlig, selskabelig og åben i sine holdninger, besad med en meget sund følelse af sin egen værdi, men også støttende og opmuntrende til andre. Du vil ofte komme på tværs af ham i arbejdsområder, hvor healing, opmuntring og udvikling er involveret. Den tilsyneladende easy-going happy-go lucky ydre skjuler et dybt rodfæstet moralsk forstand. På sit bedste, han er karakteristisk for "skinnende hvid ridder"-princippet - altid klar til at stå op for, hvad der er rigtigt og godt, villig til at kæmpe for at beskytte dem, der er mere sårbare end ham selv. Hvis kortet kommer op for at indikere en indre reaktion, snarere end en faktisk person, vil det betyde stigende sikkerhedsgrænser, og en positiv indstilling til livet. Dette kort er ofte et resultat af at overvinde frygt og overvinde hindringer, der tidligere har forhindret os, eller holdt os tilbage. Den person repræsenteret ved prins af tryllestave vil være en aktiv, energisk person, med en varm og generøs hjerte, og en god sans for humor. Han vil have en naturlig og smitsom optimisme om ham, bekæmpelse alle aspekter af sit liv med entusiasme og energi. Han vil være venlig, selskabelig og åben i sine holdninger, besad med en meget sund følelse af sin egen værdi, men også støttende og opmuntrende til andre. Du vil ofte komme på tværs af ham i arbejdsområder, hvor healing, opmuntring og udvikling er involveret. Den tilsyneladende easy-going happy-go lucky ydre skjuler et dybt rodfæstet moralsk forstand. På sit bedste, han er karakteristisk for "skinnende hvid ridder"-princippet - altid klar til at stå op for, hvad der er rigtigt og godt, villig til at kæmpe for at beskytte dem, der er mere sårbare end ham selv. Hvis kortet kommer op for at indikere en indre reaktion, snarere end en faktisk person, vil det betyde stigende sikkerhedsgrænser, og en positiv indstilling til livet. Dette kort er ofte et resultat af at overvinde frygt og overvinde hindringer, der tidligere har forhindret os, eller holdt os tilbage.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst

Manden repræsenteret ved Ridder af tryllestave vil være en kærlig og åben-hearted person med en stærk følelse af moral og en stor sans for humor. Han vil være aktiv, energisk og villige til at hjælpe. Du ofte finde disse typer af mænd i den helbredende erhverv, eller i andre områder, hvor de er nødvendige for at bistå, vejlede og støtte andre. Han er en mand med en dyb respekt for livet og alle levende ting, afstemt efter naturen og til skabninger jorden. Han har en dyb brønd af medfølelse, som smitter let for alle, der har brug for hans hjælp, men han har også tilbageholdenhed at vide, hvornår for meget bistand er en dårlig ting. Så han vil handle for at aktivere og styrke, snarere end at hjælpe. Han er en trofast, og dedikeret familie mand, er fuldt engageret i den indenlandske situation. Hans liv afspejler hans høje etiske standarder, selvom han ikke er givet til sermonising, heller ikke stående i dom på andre. Han kunne defineres som en idealistisk realist - acceptere skrøbeligheder af løbet, mens gør sit bedste for at styrke den. hans fejl forår fra hans gode punkter - for eksempel, vil han ikke kan lide forårsager smerte, og derfor forsinke når han har brug for at handle, hvis Han mener, at det vil gøre ondt andre mennesker. Han vil til tider blive i begrænsende eller smertefulde omstændigheder på grund af dette. Hans sans for rigtighed og pligt er intens, og til tider drev ham til at gøre tåbelige valg og beslutninger. Han vil vige tilbage fra konflikter og ubehagelige situationer, især når disse opstår som et resultat af sine egne behov, selv om han aldrig vil gå væk fra en kamp på vegne af en anden. Hvis du om dette kort som en åndelig forandring, så se det som et tegn på, at kriger af rigtigt og lys er nødvendig - du bliver nødt til at stå op for noget, der betyder noget, og som ikke er i stand til at forsvare sig selv.
De Ni af tryllestave

De Ni af tryllestave

De Ni af tryllestave Når vi når dybt ind i os selv, med et hjerte, der er bange og acceptere, vil vi opdage nye dybder af styrke og magt. Disse dybe afkroge af visdom, der lå i dvale med i underbevidstheden, indtil vi er modige nok til at søge dem ud, vil skabe balance og ligevægt. Og fra ny centredness vil opstå en urokkelig tillid til os selv, som vil bære os frem gennem livet. Det er rigtigt, at når vi rejser dybt ind i os selv, vil vi også finde materiale, som vi måske foretrækker at forlade uerkendt - men de 9 af tryllestave, Herre Styrke, minder os om, at i at være tro mod os selv, vi frigiver energier, som vil hjælpe os med at beskæftige sig med, hvad vi finder indenfor. Og efter alt, hvad der ligger inde i vores egen underbevidsthed er, for bedre eller værre, en del af os. Når 9 af tryllestave dukker op i en aflæsning, kan vi re-sikker på, at vi har hvad det kræver at få ved. Selv i tider med stress og besvær, vil indre styrke stige op til at lede os frem mod vores mål. Og i den proces, vi skal lære mere om os selv og vores evner, få et nyt all-round perspektiv, der bringer sikkerhed og selvtillid. Dette kort fortæller os at stole på os selv. Vi har alt, hvad vi har brug for. Er det ikke nødvendigt at analysere eller spørgsmålstegn. Og absolut ingen undskyldning for at give efter for tvivl!
Den Fire af tryllestave

Den Fire af tryllestave

Den Fire af tryllestave The Lord of Afslutning markerer et punkt, hvor en cirkel er afsluttet. Det kan anvendes til at arbejde projekter, personlige situationer - selv faser af livet. I nogle henseender er det som en mindre refleksion af Universet, den sidste Major Arcana-kort. Et andet aspekt af 4 af tryllestave forbinder det med Major Arcanum af justering, eller retfærdighed. Dette skyldes, at denne Wand indikerer manifestation af afbalancerede kræfter, hvilket resulterer i opfyldelsen af tidligere håb, ideer og drømme. Balancen aspekt, kombineret med den overordnede moral af tryllestave, bringer os til at tænke over uretfærdighed bliver løst, uretfærdighed anerkendt og ligger lige. Dette er et godt kort, lover ikke blot den følelse af naturlig tilfredsstillelse, som opstår, når vi følger vores ideer igennem til deres logiske konklusion, men også mulighed for at starte nye ting ud. Hvis vi stopper når vi har opnået et mål undervejs, begynder vi at stagnere. Vi er nødt til at tage den følelse af tilfredshed og kanalisere det ind på scenen på vores rejse - på den måde vi løbende vokse.
De Tre af tryllestave

De Tre af tryllestave

De Tre af tryllestave Dette kort - Lord of Virtue - repræsenterer vores korrekthed til vores egne indre behov og inspirationer. Den repræsenterer et punkt af indre balance, hvor vi er klar over de ting, vi ønsker at skabe i vores liv, og tillid til vores evne til at gøre vores drømme til virkelighed. Ud af denne klarhed og tillid opstår en ny kvalitet i selvtillid og lykke. Vi udvikler en ny forståelse af vores dyder, vores kompetencer, vores talenter, vi har et bedre overblik over, hvad vi har at tilbyde, og hvad vi har brug gengæld. Vi bliver mere bevidste om os selv, og mere i harmoni med lysets magter. Når dette kort kommer op i din læsning, er det vigtigt, at du kaster bort tvivl og frygt, nægter at falde tilbage i gamle vaner. I stedet skal du vende dit ansigt mod fremtiden, i tillid til jeres egen kraft, hvilket gør ingen kompromiser. Stole på dig selv, og alt andet vil falde på plads.
De To af tryllestave

De To af tryllestave

De To af tryllestave The Lord of Dominion er en vigtig kort, når vi betragter vores personlige valgfrihed, for det vedrører den måde, vi lever i overensstemmelse med vores egen vilje, og de ​​deraf følgende resultater af denne. Kortet viser, at vi står for den måde, at vores liv er udfoldelse, og at dette sker i mode, vi havde forventet. Det udelukker ikke lejlighedsvis nice overraskelse, ej heller hindring, men det gør lover os, at vi er i en sindstilstand, som gør det muligt for os at opfylde vores behov og jage vores skæbne. Der er harmoni og tilfredshed, når vi formår at opnå denne position i levetid. Begivenheder finder sted i en ordnet og positiv måde. Ting udfolder sig omkring os, den måde, vi vil have dem til. Alt går efter planen. Faktisk er det sandsynligvis en naturlig tilstand for en sund menneske. Det faktum, at vi er nødt til at kæmpe så hårdt for at nå det, og derefter vedligeholde det, er mere en kommentar til den type liv, vi fører, end noget andet. Når vi kan bringe os selv i harmoni med de kræfter i vores univers, nå vores drømme bliver langt mere muligt end på noget andet tidspunkt. Vi opnår harmoni, når vi er centreret og tryg med os selv. Omhyggelig planlægning er altid vigtigt, når dette kort kommer op - igen er der behov for at bestille vores fremtid, så vi ved, hvor vi er på vej hen. Og det er også vigtigt at forene nogen usikkerhed eller forvirring genereres i os. Begge disse tiltag vil sikre, at intet forstyrrer strømmen af vores egen vilje ud i Universet. I meget sjældne tilfælde dette kort vil komme op med andre såsom Star, eller præstinde, at angive perioder med stor åndelig gennembrud. Få det bedste ud af dem, når de ankommer!

Den Ace af tryllestave begynder den eksplosion af energi, som kører hele Suit af tryllestave. Her ser vi en massiv ud-farende strøm, høje niveauer af kraft, begyndelsen af hvad viljen ønsker. Når dette kort vises i en læsning det ofte betyder begyndelsen på et nyt liv - hvad enten det i graviditeten, eller at repræsentere begyndelsen på en helt ny fase i livet. For at bekræfte graviditet, skal du kigge efter andre "baby 'kortene ligesom Princess / Side of Cups, eller Ace eller 3 af cups. Når kortet kommer op for at angive en ny fase i livet, vil der ofte være andre kort, omkring det, som angiver det område, der vil blive hårdest ramt af den nye styrke. Dette er et godt kort for healende energier, hvilket indikerer en høj grad af vitalitet og kraft. Denne effekt er meget styrket, hvis Solen vises også i læsning. Det indikerer også en periode i livet, hvor vi kan skabe fremad mod vores mål, som har tilstrækkelig udholdenhed og entusiasme til at følge op effektivt. Det er værd at huske på, dog, at dette er en meget rå energi - potent og kraftfuld, men noget hensynsløs og stædig. Sørg for, at du ikke rive med nye projekter, farende skødesløst ind i noget du ikke har gennemtænkt nok.
De Ti af sværd

De Ti af sværd

De Ti af sværd The Lord of Ruin er en anden af de dyk-for-ly-kort, som de fleste mennesker hader at se at komme op i en læsning. Og slet undertiden kortet vil varsle en smertefuld, selv ødelæggende begivenhed. Men det er ikke den underliggende pointe i Lord of Ruin. Det er det endelige resultat af ikke at engagere sig med den sande budskab det bringer. Ser du, den 10 Swords handler om magten i vores eget sind. Det endelige resultat af vore tanker, overbevisninger og forventninger. Hvis vi har troet på vores værdighed at opnå og nå, hvis vi har kæmpet for at nå de højeste grænserne for vores egen aktuelle åndelige potentiale, hvis vi har levet på en etisk og fair måde, vil vi uvægerligt har tiltrukket glæde, lykke og succes i vores liv. Hvis man på den anden side har vi levet op til vores bedste, troede på vores svaghed og derfor bemyndiget at tro, hvis vi har givet efter for negative og skadelige tanker, vil vi uundgåeligt tiltrække os sorg, mistillid og en grund til at frygte. Og Herren af Ruin går i. Vi gør så mange af de begivenheder, der sker i vores liv ... og vi betaler for lidt vægt på at sikre, at vi gør kun gode ting for os selv. Jeg har aldrig troet, at vi kan eliminere smertefulde og test tider helt - vi lærer så godt, når vi gør tingene på den hårde måde, at give op såre at lære. Men jeg ved, ud over en skygge af tvivl, at vi kan reducere deres hyppighed. Oftest skal 10 i Swords fortolkes som en uventet, chokerende og traumatisk omvæltning. Men det er værd at kigge efter spor om, hvordan du kan være i stand til at mindske virkningerne. Hvis du finder kort som 9 af cups eller 8 i Swords, så er det nok bedre at give støvet tid til at bundfælde sig, før der udarbejdes en vurdering. Ting ser ofte meget værre end de egentlig er. Med de 8 af tryllestave eller 5 af diske, kan du føle, at klar kommunikation ville løse problemer. Når kortet kommer op med Justering / Justice det ofte peger på juridiske spørgsmål. Med Tower problemet skyldes en påvirkning udefra (men dette kunne være en af de grimme åndelige stød, at livet nogle gange giver os, når vi er stagnerende eller bange), og du derefter nødt til at kigge efter andre kort, der angiver, hvem eller hvor. Med Døden tager 10 i Swords på sin sørgeligste aspekt, hvilket indikerer pludselige endelser. Dette kort har den vigtigste funktion af at minde os om, at hvad vi mener i dag, skaber i morgen. Og i går skabte i dag. Vi kunne gøre værre for os selv end at gøre det bedste vi kan på det tidspunkt.
De Otte af sværd

De Otte af sværd

De Otte af sværd The Lord of Interferens er det kort, der kommer op for at indikere tilsigtet eller utilsigtet indgreb i den naturlige strøm af energi. Dette kan komme indefra os selv, eller fra en ydre (og muligvis skadelig) kilde. Det ofte signalerer problemer med udholdenhed, manglende evne til at træffe beslutninger, manglende koncentration på vigtige detaljer, og den samlede forstyrrelse. I bedste fald vil de 8 af Swords angive en periode, hvor intet går helt som du ønsker det. I værste fald vil det indikere en obstruktiv og vanskelig periode, hvor alvorlig skaden kan gøres for at vores materielle miljø, vores følelsesmæssige balance og vores generelle følelse af velvære. Når du trækker dette kort (eller fortolker det til en anden person) skal du først at forsøge at isolere kilden til problemet. Hvis det er en indre ubalance, så vil du se kortene ligesom 7 af Cups, 7 af sværd eller 10 af tryllestave kommer op i nærheden. Hvis det er en ydre kraft, der skaber problemer, så er du mere tilbøjelige til at se tårnet, 9 i Swords eller en domstol kort angiver en anden person. Løsningen på denne indflydelse er mere enkel end du måske ved første forestille mig - hvis du 're at give dig selv en hård tid, så accepter hvad der sker og droppe projektet for en kort tid, forsinke træffer beslutningen - kort sagt banke hovedet mod muren stoppe! Sommetider denne form for indblanding forværres af astrologiske eller månens faser - så lad 7 dage forbi, hvor du gør ting, som opfylder dig, som flyder let, og som hjælper dig til at hvile. Så kom tilbage og tackle den oprindelige sagen igen. Hvis interferens kommer danne en ekstern kilde, og træk så dig selv fra denne kilde, og igen, hvile og gøre ting, du ønsker at gøre. Vende tilbage til spørgsmålet, som er blevet årsag til problemet, når du har haft tid til at få perspektiv og lidt mere indsigt. Hvis du nogensinde uheldige at finde de 8 af sværd kommer op for at indikere et langsigtet problem, vil det næsten altid være bevidst og ondsindet indblanding fra en anden person. Hvis du har tiltrukket uvelkommen opmærksomhed fra nogen, og du gør noget som helst for at brødføde deres trods, så skal du fjerne dig selv som et mål. Ingen godt kan komme til at engagere sig i denne type situation. Og ofte, når en persons modhager ikke længere rammer plet (eller selv hvis de er, gør din hacker ikke ved, at de er) de vil finde en anden til at rette deres negativitet mod - der er ikke noget mere utilfredsstillende end at gøre en fjende af nogen, der fuldstændig ignorerer dig!
De Syv af sværd

De Syv af sværd

De Syv af sværd The Lord of tomhed repræsenterer gange i livet, hvor vi føler også overvældet og tvivlsomt at handle beslutsomt mod vores problemer. Det vil normalt vises, når der er vanskelige beslutninger, der skal foretages, eller hvis der opstår situationer, der kræver vi skride til handling. Fordi vi er trætte, føler over-stressede og hjælpeløs, vi gør noget. Som et resultat, naturligvis tingene uundgåeligt blive værre. Sommetider kortet vil komme op, fordi vi har sådan en dårlig opfattelse af os selv. Vi begynder at tro, at intet vi gør kunne muligvis gøre en forskel for de ulykkelige omstændigheder, vi befinder os i. Hvis ikke er blevet anfægtet, vil denne holdning fører os til at være fattig-lille-mig er, når vi vedtager et offer mentalitet, og hemmeligt forvente, at alle andet at sortere tingene for os. Når følelse virkningerne af Lord of tomhed, vi ofte klar til at gøre uegnede kompromiser for at forsøge at lette det pres, vi oplever. Vi kan være lettere imponeret af andre folks meninger, der søger at behage dem - ofte på vores egen regning. Vi vakle, ude af stand til at holde sig til enhver beslutning, vi træffer. Og alt dette gør ikke meget mere end at øge vores problemer. Ingen af disse muligheder er levedygtig, hvis vi skal leve et lykkeligt kærlighed fyldt liv, er det? Så når dette kort vises i en læsning for os selv, er vi nødt til at være parat til at forpligte os til en kurs, og følg derefter igennem. Selv hvis det viser sig, at det valg, vi gør kunne have været fiaskoerne, ethvert valg er bedre end ingen valg på alle, når alternativet er samlede inerti. ofte frygt vil være et stort problem - frygt for at gøre noget forkert, frygt for at tage ansvar, frygt for at blive endnu mere såret og følelse værre, end vi allerede gør. I sidste ende vil vi simpelthen nødt til at tage vores mod i begge hænder, og ligesom The Fool, at spring gå videre. Det faktum, at vi har handlet, vil hjælpe os til at bryde fra den Herre nytteløse og til at komme videre.
De Seks af sværd

De Seks af sværd

De Seks af sværd The Lord of Science vises i en aflæsning, når vi har passeret en stormfuld eller vanskelig tid, og ind i sikkerhed af en beskyttet havn, hvor vi kan komme sig, og overveje de vanskeligheder, der er opstået omkring os. Ofte vil vi have passeret gennem en periode med forfærdelige forvirring - og ofte en tid med psykiske lidelser. Men dette kort viser, at i hvert fald for øjeblikket er presset aftaget, og vi kan forsøge at sortere ud af, hvad vi virkelig føler. Ofte vi først at hvile, indtil vi føler forfrisket, men til sidst vil vi være forpligtet til at vurdere begivenhederne og træffe nye beslutninger om vores fremtid. Fordi vi vil finde os se tingene mere klart, vanskelige og krævende beslutninger vil være nemmere at lave. Vi vil finde os selv med et mere klart overblik over de problemer, vi står overfor. Og vi vil være i stand til at træffe valg, der bringer os fred i sindet og lykke. Forventer at finde større objektivitet, klarhed og nye perspektiver som følge af 6 i Swords. Dette er et kort, der angiver en sund balance mellem følelser og intellekt, hvor vi kan tænke igennem selv sarte situationer, med fritliggende upartiskhed.
De Fem af sværd

De Fem af sværd

De Fem af sværd The Lord of Defeat er endnu en af de uvelkomne Sword kort. Det generelt synes at fremgå, at vi er i for nogle skuffelse eller tab. I en stærkt konkurrencepræget verden, er vi forpligtet til at være besejret af nogle af de udfordringer, vi har sat os. Hvis vi ikke skal begrænse os selv så alvorligt, at vi aldrig konkurrere om noget, så på et tidspunkt dette kort vil uundgåeligt komme op. Og vores svar på dens virkning er meget vigtigt. Hvis vi føler knust og desillusionerede, så vil vi begynde den proces, der fører uundgåeligt til 10 i Swords - Ruin. Den måde, vi står over for 5 i Swords har en hel del at gøre med hvor meget effekt et tilbageslag kan have på hele vores liv. Hvis vi er i stand til at acceptere, at vi ikke kan være vindere hele tiden, hvis vi skal sætte vores sind til at lære af vores erfaringer, hvis vi skal kæmpe for at være positiv i modgang, så vi kan overvinde skuffelse, og røve Herren of Defeat af total triumf! I lejlighedsvise virkelig dårlige sager kortet kan indikere ekstern forræderi - nogen bevidst forsøger at underminere eller ødelægge os. I dette tilfælde vil det næsten altid komme op med andre Swords såsom Ni af sværd, eller 8. Hvis 10 i Swords vises videre i læsningen, så er vi i fare for at blive ramt ganske dramatisk. I dette tilfælde ville du nødt til at overveje, hvem du tror, ​​dine fjender er, og tage passende skridt til at bekæmpe deres illwill - aldrig undervurdere effekten af andre folks ondskab. Og ikke gøre gengæld med mere af det samme! På de fleste gange 5 i Swords vil indikere meget mindre ting end dette - du vil ikke få det job, du ansøgte, vil du ikke sælge manuskriptet denne gang, du vandt ' t få det eksamensresultat du ønskede, vil du ikke få det hus, du har forsøgt at købe. Kig efter omgivende kort, der angiver det område af dit liv, som vil blive berørt. Det er naturligt at føle sig ned-hearted, når vi ikke får hvad vi ønsker. Men det er sjældent, at hver enkelt ting i et menneskes liv går dårligt på samme tid. Så tælle dine velsignelser, samle dig op og gå ud og gøre noget rart for dig selv. Og minde dig selv om noget - du prøvede, og kan prøve igen. Og måske næste gang din indsats vil blive mødt af Lord of Success!
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

De Ni af sværd

De Ni af sværd

De Ni af sværd The Lord of Cruelty er aldrig en glad kort at dukke op i en læsning - det altid indikerer hårdhed og uvenlighed, en total mangel på hensyn eller medfølelse. Der er noget næsten mekanisk på den måde, at denne form for grusomhed manifester - næsten som om at påføre smerte er vanens magt. Der er ingen etisk ansvar for ofret for angrebet, og heller ikke nogen brugbart resultat af dens anvendelse. Kortet kan komme op at angive en anden persons grusomhed mod dig - i så fald kigge efter "Mennesker" kort til at give dig et fingerpeg om til initiativtageren. Det kan komme op at markere din grusomhed til en anden person - og i så fald forvente at finde korrigerende kort nærheden. Eller det kan angive dit uvenlighed og mangel på empati med dine egne indre behov og følelser. Uanset den tilsyneladende motiv kan være for denne type af grusomhed, det er kram af mørket. Her ser vi gift behandlet for gift skyld, vi ser magt dårligt ønsker i aktion. Og enhver, der beskæftiger sig med en sådan adfærd er ikke kun begroning vores verden for resten af os, men også påberåbe sig en sådan grad af forløsende kraft mod sig selv, at de vil have en hård opgave at forvalte, når den flodbølge rammer dem. En moralsk og åndelig menneske måske ikke deltage i denne type adfærd. Og hvis vi ender med målet for trods og ondskab, kan vi ikke søge hævn. En sådan strøm af snavset energi vil blive styrket af enhver engagement med det. Snarere, hvis vi er så uheldige at finde os selv på den modtagende ende, uanset om et andet menneske, eller vores egen underbevidsthed selvstændige tvivl, er vi nødt til at bruge enhver metode til vores rådighed til at løfte os væk fra det hele.
De Fire af sværd

De Fire af sværd

De Fire af sværd The Lord of våbenhvile markerer en periode, hvor vi er i stand til at hvile og komme sig, efter en svær tid i vores liv. Det vises efter traumer - fordelingen af et forhold. En besværlig og bekymrende tid finansielt; en operation eller alvorlig sygdom Der vil altid have været konflikter og stress på forhånd, dette kort markerer den slags pusterum vi ofte brug for at præcisere vores opfattelse af situationen, at samle vores styrke og at beslutte, hvordan man bedst til at bevæge sig fremad. Når dette kort vises i en læsning, den første ting den fortæller os er, at det er tid til at hvile, tid til at stoppe bekymre sig om de ting, der er sket. Dog skal det bemærkes, at våbenhvile ikke er fred. Dette er et pusterum - en ned tid, hvor vi kan fange vores ånde, lette vores spændinger og slappe af for en kort tid. Men når det er sket, er vi nødt til at erkende, at der stadig mere at gøre - kampen er ikke slut endnu. Så når de handler under indflydelse af dette kort, huske på, at du først skal tage det roligt, men så skal du begynde at planlægge din næste skridt. Hvis vi ikke gør det, så når effekten af Herre våbenhvile passerer væk skal vi stå højt og tørt, med ingen planlagt rute for vores fremtid. Og i så fald uro, der gik forud for dette kort kan godt manifestere igen. Nogle gange, når kortet kommer op med en »person« kort, betyder det, at en splittelse kan begynde at blive bødet mellem to mennesker, der har været på kant tidligere. I dette tilfælde, igen er det vigtigt at understrege, at dette kort ikke angiver fred - som før, vil meget mere arbejde skal gøres før skaden helt er helet. Vi er nødt til at være på vagt, også for andre folk kører personlige dagsordener, som kan betyde, at den »våbenhvile« er mere praktisk end oprigtig.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
De to af Swords

De to af Swords

De to af Swords The Lord of Peace er en venlig Sword, der kommer som noget af en lettelse, når vi har brugt så meget tid beskæftiger sig med sine mere krigsførende fætre. Det skal dog bemærkes, at kortet ofte kommer op at indikere, at en konflikt er blevet løst, eller et brud helet, så der vil være problemer med tidligere. Den angiver, at en smertefuld og vanskelig situation bliver forsonet. Venskaber er genopbygget, er gamle sår helet. Men i denne sammenhæng er det meget vigtigt at se nøje på de kort, som følger det, for der er ofte en følelse af, at et forhold aldrig vil være helt det samme igen som det var før konflikten eller skænderi. Hvis 4 i Swords kommer op i nærheden, er det et klart tegn på, at man skal være forsigtige og tankevækkende, ikke at give for meget i vejen for tillid, i nogen tid. Hvis Månen var oppe i læsning, ville vi blive nødt til at overveje muligheden for, at alt ikke er som det ser ud. På et indre plan, de 2 af Swords kommer virkelig til sin ret, for det markerer den periode af ro og ro, kan opstå, når vi endelig har gjort vanskelige beslutninger, og reageret på dem. Ofte vil det komme op at vise, at nu har vi fået styr på vores forvirring, kan vi hvile og komme sig. Kortet vil også komme op at vise, at vi har givet slip på den gamle frygt eller angst, der holder os tilbage. Det er en stadig kort angiver en tid til at hvile og komme til hægterne.

Den Ace of Swords Som Suit er Swords om troede, kommunikation, og desværre ofte også om konflikt og følelsesmæssig uro. Folk bliver ofte forvirret over, hvorfor det skulle være - denne Suit indeholder flere "dårlige" kort end nogen af de andre. Men når man tænker på, at én ting, der uundgåeligt sker, når vi er såret og ulykkelig er, at objektivitet og klarhed gå ud af vinduet, kan du være i stand til at forstå, hvorfor så mange barske kort dukker op her. Esser er altid om begyndelsen på noget - normalt relateret til Suit de er fra. Fra at du kan se, at Ace of Swords handler om evnen til at se tingene fra et klart perspektiv. Når dette kort regler, vi er i stand til at skære væk vrøvl og forvirring, der har tendens til at sløre ud store spørgsmål. Vi kan se, hvad der er vigtigt og værd at kæmpe for. Og vi kan også identificere de røde sild, der holder os i at se klart. Vi bliver bedre i stand til at træffe gode beslutninger, mere klar til at se andre synspunkter, mere klar over, hvad vi egentlig mener om tingene. Når dette sker vi ofte vælger helt nye retninger for os selv og nåede et punkt, hvor vi kan forvandle og give vores erfaringer. Så når dette kort kommer op i en aflæsning, eller at herske om dagen, så det betyder, at vi er nødt til at træde tilbage, og tænke rationelt om alt, hvad der krydser vores vej. Vi er nødt til at skære væk vrøvl og rod, så vi kan se den indre sandhed, vi søger. Der er en afgørende og kraftfuld energi, som strømmer fra dette kort, og gå i dialog med det vil give os mulighed for at forstå os selv, og andre mere grundigt end før. I åndelig forstand udseendet af Ace of Swords vil ofte markere et vendepunkt eller gennembrud i ny klarhed og visdom.

The Ten af Cups The Lord of Mæthedsfornemmelse er en dejlig kort, hvilket indikerer, at vi er fulde op med tilfredshed og lyksalighed. Det er tæt forbundet med den hjemlige omgivelser, hvilket er hvor vi skal forvente en følelse af genopfyldning og glæde. Når kortet kommer op, betyder det, at livet er bestilt og tilfredsstillende, at alt er på sin rette plads, og at tingene udfolder som de burde. Der er en fredsommelig følelse af lykke her, som bør nydes åbenhjertet og med stor taknemmelighed. Ved den højere åndelige niveau, vil dette kort ofte kommer op at angive en periode med tæt harmoni med de højere magter, ofte efter en tid for kamp og prøvelser. Når dette sker, vil du finde dig selv være i et med universet, i kontakt med den energi, der strømmer gennem det i en uendelig strøm. Desværre er der et ord af advarsel (ikke er der altid?) - når du oplever den indflydelse af de 10 af cups, sikre, at du engagere dybt med energierne omkring dig. Du må ikke tage dem for givet, heller ikke lede efter problemer. Bare sørg for at nyde, hvad der sker, og lad din følelse af tilfredsstillelse at udstråle fra dig.

The Lord of Dovenskab er et kort, som viser svær indflydelse omkring den person, der trækker det. Energi stagnerer nu, der er ingen fornyelse, ingen udrensning flow. I stedet er der apati og skuffelse. Hvis denne situation får lov at fortsætte, vil det afspejle negativt i hverdagen, forstyrrer den indenlandske og materielle situation. Dette kort undertiden kommer op i perioder, hvor du er træt og ude af stand til at generere nogen energi - under eller lige efter perioder af dårligt helbred, ved f.eks. Det kan også blive provokeret, hvis der er alvorlig følelsesmæssig nød. Det bærer med sig et presserende advarsel til at deltage i, hvad der blokerer din energi, og for at forsøge at skabe åbne kanaler til at få tingene i gang igen. Et område, der ofte vil være angivet ved fremkomsten af dette kort er den slags forhold, hvor du konsekvent giver for meget, og får meget lidt tilbage til gengæld. Hvis du ofte finde de 8 af cups i dine egne aflæsninger, det er værd at gøre en grundig vurdering af de forhold i dit liv og forsøger at arbejde ud af, om nogen af dem er faretruende ensidige. Hvis de er, så tage skridt til at begynde at sige nej. Ophold i bedre kontakt med dine egne behov og drømme, og lægge mindre vægt på andre folks, især hvis du føler du får meget lidt tilbage fra disse mennesker. Husk - vi fortjener at modtage fra andre, præcis hvad vi er parate til at give os selv . Så hvis vi giver os selv ringe opmærksomhed, hvorfor skulle nogen andre gøre noget mere for os? Men på den anden side, hvis vi behandler os selv med kærlighed og respekt, så vi har al mulig ret til at forvente, at fra dem omkring os.

Syv af Kopper i korte træk
En væsentlig beslutning. Ubeslutsomhed. Passivitet, dagdrømmer. Vanedannende adfærd. Syv af kopper i dybde Syv kopper flyde i en rosenrød himmel. Hver kop indeholder forskellige indhold. Dette kort kan have et par forskellige betydninger. For det første kan det indikere, at du står over for et utal af valgmuligheder. Hver kop repræsenterer en anden vej, og det valg, du foretager kan have vidtrækkende konsekvenser. En anden tolkning er, at du er så bedazzled med de muligheder, du er hypnotiseret til ubeslutsomhed. Hver kop er så forførende, at du ikke kan vælge en, af frygt for at lukke de andre. Det er som om du stod før et vejskilt, med et skilt for hver af syv veje. Hvis du ikke afgøre, hvilken vej at gå, vil du stå der for evigt. I endnu en fortolkning, kortet repræsenterer passivitet. Du kan være passivt dagdrømmeri, lade dit sind drift i smukke, men tomme fantasier. En vis mængde dagdrømmeri er sundt, men du kan bruge fantasi som en flugtvej for at undgå de mere vanskelige sider af livet. I ekstreme tilfælde kan du blive henfalde i vanedannende adfærd for at undgå at handle med ting. Endelig kan enhver af de kopper «indhold være fokuseret på i forbindelse med et bestemt spørgsmål eller læsning. Lige som eksempler, kunne nautilus shell betyde, at du har brug for at komme ud af din shell. Slangen kunne betyde udødelighed. De krydsede nøgler kan betyde en søgning efter visdom. Vingerne kan betyde frihed. I folklore, ofte mariehøns symboliserer held og lykke. Det frugttræ kunne foretage en ny p harmes overflod. De juveler kan symbolisere åndelig rigdom. Alle de symboler kunne lige så godt have helt forskellige betydninger. Gå med hvad din intuition fortæller dig for den pågældende behandling.

Vi ser to børn, en ung pige og en ældre dreng. Før dem er
seks kopper, fyldt med blomster. I dette kort, der er opstået efter skuffelserne i Five, et mål for tilfredshed og glæde er fundet i den rolige kontemplation af glade minder. Selvfølgelig er ikke alle barndomsminder glade, men børn har tendens til at se på verden med en enkelhed og ligefremhed, der som voksne, vi kan misunde. Så Seks af Cups henviser ikke kun til nostalgi, men også at anvende denne samme barnlig klarhed, enkelhed og uskyld i vores liv i dag. Negativt kan vi leve for meget i fortiden, eller vi ellers kan være at undgå beskæftiger sig med en smertefuld virkelighed ved at se det gennem rosenfarvede (eller blomsterfyldte) briller. Sphere på Tree of Life Sphere 6 Wh oleness (Tipheret). De kop-fyldte blomster foreslå en helhed og opfyldelse, som vi længes efter og savner med rette eller urette, i vores eget liv. Astrologi Solen i Skorpionen. Du har en intens længsel (Scorpio) til at føle sig endnu en gang selvtillid og optimisme (Sun), som du følte i fortiden
De Fem af Cups

De Fem af Cups

De Fem af Cups Ingen af os føler også godt, når de 5 af Cups, Lord of Skuffelse, dukker op i vores behandlinger. Det betyder næsten altid, at nogen et eller andet sted vil gøre os føler sig svigtet eller ked af noget. Og ofte når det sker kan vi ende med at give os en hård tid, og såre os selv unødigt. Men der er en vigtig ting at overveje, når vi bliver skuffet - vi føler, at vejen, fordi en forventning havde vi ikke er opfyldt, enten ved os selv eller ved en anden. Så hvis du får dette kort kommer op ofte, det er værd at tage et godt kig på dine forventninger. Er de urealistiske? Er de tilpasset de evner og karakteristika for den person, du holder dem? Eller forventer du for meget - det er en holdning, vi har tendens til at anvende mest ondskabsfuldt til os. Venter du mere end du har ret til? Venter du ting, som den pågældende person-selv eller en anden - er simpelthen ikke i stand til at yde? . Hvis svaret på nogen af ovenstående er ja, så hvis du ændrer din forventning, vil du stoppe med at være skuffet Når dette kort kommer op, det advarer os om, at vi enten har undladt at løse et gammelt problem, eller at - realistisk eller ikke - vores forventninger er ved at blive skuffet. Ofte dette vil ske i en følelsesmæssig situation (fordi det er en Cup-kort), men kan ske andre steder i vores liv også, fordi skuffelse i sig selv er en følelse og tilhører derfor Cups. Bortset fra lokalisering, hvor problemet ligger, er der sjældent meget, der kan gøres undtagelse forberede os til at acceptere den uundgåelige konsekvens af at være i live - i hvert livet lidt regn skal falde etc.etc. En ting, der altid er værd at huske på med et kort som dette er, at de følelser, der opstår, når det sker ofte skræmme os til at undlade at tage en anden risiko, ikke at gøre en anden indsats, gemmer sig væk, hvor vi kan ikke blive skuffet igen. Men så hvis vi giver efter for den slags følelser, vi forventer at blive skuffet igen, er vi ikke? Så måske er vi nødt til at tænke over de 9 tryllestave, når vi ser de 5 af cups, minde os selv om, at indre reserve af styrke og evne vi alle kan frigive inden i os!
Dronningen

Dronningen

Dronningen af cups Hvis Queen of Cups vises i en læsning at angive en kvinde, vil hun være en blid og rolig kvinde, romantisk af natur, generøs med hendes ømhed. Hun vil være noget af en dag-dreamer -. Måske lidt urealistisk, men kreativ og håbefulde Hun er ofte involveret i kreative eller litterære sysler, og nyder kunst, god musik, litteratur og smukke ting. Hun er uforbeholden i sin vilje til at give næring til andre, nogle gange til sin egen skade. Hun er ofte forbundet med moderskab, og mor. Hun er ofte intuitivt, og psykisk. Hendes fremmest evne på dette område er et talent for blot at absorbere energier omkring hende, og som afspejler dem tilbage, uændret. I dette aspekt hun kan ofte være en åbenbarer for dem omkring hende. Hvis hun dårligt aspected dog et andet aspekt af hendes personlighed viser igennem. Den blidhed og ro konvertere til svaghed og uudtalt vrede. Hun nærer af hensyn til fremkaldelse af afhængighedsforhold, og lægger unødig vægt på at være i et forhold, uanset hvad dens kvalitet. Hun vil tro sig ude af stand til at stå alene. Hendes reflekterende kvalitet giver bagslag, så hun begynder at påtage sig de holdninger og tanker af andre. Når dette sker, begynder hun at vise tegn på følelse offer. Hun kan vise verden med en fattig-lille-mig attitude. Når kortet kommer op at angive en ændring i nogle-ens svar, vi ser kvinden i kærlighed - at komme ind i de dybeste og mest følelsesmæssige riger af hendes personlighed, og tilbage forfrisket og styrket. Sommetider kortet vil komme op for at indikere en kvinde fungerer som præstinde for gudinden.
Personlighed

Personlighed

Personlighed
, mens siden flyder nær overfladen, at Knight kaster lige
ned i dybet. Et tal på fantasi, han rider en søhest, og på hans
skjold han bærer Cup motiv. Han er en mester af kærlighed. Han lever og
dør for kærlighed. Han er forelsket i kærlighed.
Mange tror dette Knight ville være den perfekte kæreste, men en støt diæt af
hans romantik ville sandsynligvis blive trættende efter et stykke tid.
Ikke desto mindre uden hans energi at verden ville være et kedeligt sted faktisk. udviklingstrin The Ridder af Cups udgør et stadium, hvor ens fokus er på følelsesmæssige spørgsmål. Der skal udvises forsigtighed, at dette fokus ikke bliver til besættelse. Approach Knights gør. Den Ridder af Cups anbefaler, at du tager følelsesmæssige sagen i dine egne hænder. Alt for ofte vi befinder os lammet i relationer, ubeslutsomme og ude af stand til at reagere. The Knight fortæller os at dykke ned i dybe ende af bassinet. Sphere på Tree of Life Sphere 6 Ubeskårne (Tipheret). The Knight har et ideal om den perfekte elsker, som han tilbeder. Det er indbegrebet af at sætte en person på en piedestal. Astrologi To tredjedele Scorpio, en tredjedel Libra. Den Knight of Cups værdsætter skønheden i hans elskede (Vægten), som han tilbeder med en ekstravagant intensitet (Scorpio
Personlighed

Personlighed

Personlighed
modsætning til de øvrige Cup domstole, kongen må leve både under og over vandoverfladen. På billedet synes han at være på vej ud i bølgerne, men vi kan stadig se vandoverfladen over ham. Det er hans opgave at tage de følelser og intuitioner modtaget fra dybet gennem søjlerne bag sig, og omsætte dem til handlinger i den virkelige verden. Han fungerer som en mægler eller en rådgiver i følelsesmæssige spørgsmål. Hans ekstraordinær evne til at leve sig ind i dem, der kommer til ham, og at stille sig i deres sko, gør ham til en uvurderlig medlem af samfundet. I modsætning til de øvrige konger, bærer kongen af Cups en Circlet men ingen krone, fordi han følelsesmæssigt identificerer sig med dem, han søger at hjælpe. Han stirrer ufravendt på en enkelt tomme kop. Han ved, at vi kan have alle de følelsesmæssige fantasier, vi ønsker, men medmindre vi tager konkrete tiltag og opmuntre andre til at gøre det samme, vil disse fantasier aldrig komme ind i den virkelige verden, og vil aldrig blive en del af vores liv på en signifikant måde. Stage for Samfundsudvikling En følelsesmæssig sagen har nået et stadie, hvor det er klar til at manifestere sig som et forhold eller en fase i et forhold. Du er klar til at kommunikere noget, du føler. Du er modne nok til at rådgive eller hjælpe mægle andre. Approach Kings er Controlling. The King of Cups antyder du tage ansvaret for dit følelsesliv. Vær ikke bange for at kommunikere dine følelser eller at tilbyde rådgivning til andre i nød.
De Ni af Cups

De Ni af Cups

De Ni af Cups Dette er en dejlig kort, kendt som Lord of Happiness. Der tales om en følelse af indre tilfredsstillelse og lyksalighed, som stråler ud at røre alle dem du kommer i kontakt med. På et åndeligt plan, vi taler om indre harmoni, tilfredshed og ro - en vurdering af de høje magter, følelse på ét med Universet. Denne følelse fører til at føle, at vi er velsignet af livet. På et dagligdags niveau, vil kortet kommer ofte op for at markere perioder med høj præstation, og den deraf følgende følelse af glæde og tilfredshed. Det vil også komme op at anerkende glæde og lykke i en følelsesmæssig relation. Når dette kort vises i din læsning, er det vigtigt at gøre tid til blot at nyde dine egne følelser, at svælge i din følelse af ro og glæde
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
The Lord of Overflod

The Lord of Overflod

The Lord of Overflod er en varm og glad kort, hvilket indikerer en sjælden og dyrebar type af kærlighed -. En kærlighed, der engang oplevede, minder os om den rigdom af fælles følelser og engagement Det er også et kort, der refererer til kilden til frugtbarhed, hvad enten åndelig eller materiel. Her ser vi de første frø sået i en lys og god høst. Derfor vil kortet undertiden komme op at angive høje dages fest -. Som bryllupper eller andre intime fester af kærlighed Den følelsesmæssige kvalitet repræsenteret ved dette kort er dyb og usædvanligt - med angivelse af kærligheden mærkes ikke kun af elskere, men også kærligheden mellem nære venner eller familie. Disse relationer er gaver, som skal plejes med stor respekt og taknemmelighed. The Lord of Abundance tilbyder et ord af advarsel - denne type af kærlighed ikke kan skabes eller manipuleret. Når det sker i vores liv, vi er heldige og velsignede. Nogle mennesker bruger et helt liv på udkig efter en sådan dybde af følelser. Og nogle gange, folk forsøger at foregive, at det eksisterer, hvor det ikke gør. Så når du tager dette kort i en aflæsning være opmærksom på, at du er virkelig heldig!
The Two of Cups

The Two of Cups

The Two of Cups Og her har vi Kærlighedens Herre, et kort af lyksalighed, dyb glade kærlighed gengældt fuldt ud og med stor entusiasme, et kort af afstemninger og ny vækst! Her ser vi harmoniske og tilfreds udveksling af følelser, der vibrerer med en ekstatisk understrøm af lidenskab og varme. Fordi dette kort er en reflekterende og modtagelig én, der er et problem, at folk nogle gange glemmer, når man læser det - at blive virkelig elskede, dybt skattede, vurderes højt af andre, må vi først og fremmest stræber efter at føle disse ting for os selv. Når vi arbejder hen imod at elske os selv, vi holder vores indre natur i høj forbindelse, behandle det med respekt og passende respekt. Når vi ser os selv i det lys, kan andre mennesker ikke hjælpe, men reagerer på vores personlige følelse af værdi. Endvidere, når vi arbejder for at elske os selv, slipper vi så mange områder af selvstændige tvivl og usikkerhed, at vi bliver infunderet med en ny energi - og det kan vi overøser andre. De 2 af Cups handler om at indgå i en omsorgsfuld og mørt mode med vore egne behov, først og fremmest. Det er ikke så meget om at opnå selv-kærlighed, som om, i hver eneste dag i vores liv, stræber Egenkærlighed . Denne sag fører os ind i en positiv, selvforsørgende og acceptere tilgang til livet. Og også, når vi stopper for energispild fortælle os hvad der er galt med os, vi har masser mere energi til at nyde at være, hvem vi er. Når dette kort kommer op i en læsning, hvis den vedrører den indre rejse, så det fortæller dig at sætte Deres opmærksomhed i det øjeblik, at lægge fortiden bag, og at lade dig være fri til at nyde alt, hvad der kommer din vej. Hvis det drejer sig ydre begivenheder, kan det pege på en kommende forsoning i et forhold, hvor der har været smerte og skuffelse - det behøver ikke være en kærlighedsaffære, kan det dække over mange forskellige typer af kærligt forhold. Det kan pege op et nyt forhold, som er for nylig begyndt, og som vil vokse ind i en dyb og varig venskab eller affære. Og endelig kan det berolige dig at det meningsfulde relationer i dit liv vil styrke og vokse, udvikle sig til præcis, hvad du har brug for det at være!
Den Ace of Cups

Den Ace of Cups

Den Ace of Cups repræsenterer begyndelsen af kærlighed, frugtbarhed og kreativitet. Det er et kort for at indgyde tillid og lykke. Når det dukker op en læsning af en dagligdags karakter kan det indikere starten på et kærligt forhold (af enten romantisk eller venskab sort), og det kan være begyndelsen på et projekt, hvor en stor del af kærlig energi er investeret (lidt ligesom I begyndelsen af angelpaths). eller nogle gange kan det afsløre undfangelse - starten på et nyt liv Hvis du søger på Ace of Cups indikerer et nyt forhold, så vil der også være folk kort op. Hvis det er et romantisk forhold, forvente at se andre gode Cups, og måske Lovers. Venskab vil blive mere indikeret ved Tryllestav typen gode kort. Starten af et projekt vil normalt have noget lignende Star eller præstinde, og diske omkring det. Disse vil hjælpe dig til at bestemme projektets levedygtighed. Graviditet vil normalt komme op med andre kort, som også indikerer graviditet Prinsesse af diske, Ace af tryllestave, og muligvis kejserinden. Men på et åndeligt plan Ace of Cups er endnu vigtigere . Kalken afbildet på de fleste versioner af dette kort er taget for at være den hellige gral, eller i hedenske vilkår, den Cauldron af Kerridwyn -. Kilde til inspiration og fuldmagtsafgiver af ønsker og drømme I denne fortolkning af kortet så undersøger vi en stor åndelig skridt fremad -. en periode, hvor de dybeste og mest dybfølte åndelige ønsker af den querent kommer op til overfladen, og kan identificeres og forfølges Når dette kort kommer op med Hierofant, The Sun, The Moon eller undertiden med døden, skal vi ser os selv som at indgå en større transformerende periode, hvorfra vi vil fremstå fuldstændig ændret ved magten i universet. I perioder som disse rører vi selve essensen af åndelig kraft, og forhåbentlig lykkes vi i stigende imod det, og giver mulighed for en lidt mere af dens lys i os.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Otte af Mønter

Otte af Mønter

Otte af Mønter i kort
langsom, stabil arbejde. Et arbejdskrævende projekt. En oprigtig og engageret indsats. Otte af mønter i dybden A Wiza rd (eller videnskabsmand, afhængigt af dit synspunkt) sidder i sit bibliotek, travlt konstruere en orrery (et urværk enhed, der replikerer de relative bevægelser af solsystemet). Manden er vist på kortet har et mål, og arbejder langsomt og støt for at nå målet. Dette er ikke tidspunktet for heftige bevægelser eller grandiose ordninger. I stedet er det nu tid til at spænde ned og få sine hænder beskidte, gør alle de kedelige, men nødvendige opgaver, der ikke længere kan undgås. Han følger opmærksomt sine skriftlige planer og fint til hinanden, juveler og gear, der vil gøre hans orrery køre gnidningsløst og nøjagtigt. Selv om han synes at være ganske eksperten, ved vi, at han stadig er en lærling i stedet for en mester, fordi trods hans evne, han stadig kræver en brugsanvisning for at opbygge sin maskine. På trods af hans åbenlyse evne til at skabe i virkeligheden, hvad han ser i hans sind, må han også gøre tilsyneladende overnaturlig inspiration, som det fremgår af mønter og krystaller, der antyder, at de menneskeskabte mekaniske komponenter er drevet af nogle udefineret energi, der ligger uden for videnskabsmandens direkte kontrol. Således maskinen er hovedsagelig en mystisk en, der skræver den fysiske verden af videnskab og virkelighed på den ene side, og den mystiske verden af magi på den anden side. I en læsning, beskriver dette kort en arbejdskrævende projekt. Dette er ikke en tid til at lede efter øjeblikkelig tilfredsstillelse, men snarere de belønninger, der kommer fra en oprigtig og engageret indsats. Forskeren på kortet kan få yderligere indsigt fra bøgerne på hans hylde, især den ene i øverste venstre hjørne.
De Syv

De Syv

De Syv af Disks The Lord of Fiasko er en anden af disse kort vi ikke velkommen for meget i en læsning - men tingene er ikke helt så slemt som de synes med denne ene. Generelt kortet vil komme op at markere en vanskelig periode i materielle liv. Denne job, du gik efter sandsynligvis ikke vil blive tilbudt til dig, din bank balance er at give dig problemer, og man behøver ikke at være i stand til at få styr på tingene, uanset hvordan du forsøger, uventede regninger slå op, hvilket du bekymre dig . Hvis du finder dig selv med en reel løb af dårlig finansiel formue, er det tid til at undersøge dine egne reaktioner til at gøre til en succes af dig selv. Hvis du mener, du vil mislykkes, så er du helt sikkert vil. Hvis du lader frygt penge og sikkerhed for at dominere din oplevelse, så alt vil blive formørket af dine egne forventninger. Husk - vi har en vigtig rolle i at skabe vores egen virkelighed. Hvis vi forventer negative ting, vi inviterer dem ind i vores liv. Så løsningen er at se tingene fra en anden synsvinkel. Ved at bekræfte de positive ting, vi gør for os selv i det materiale sfære, vil vi forbedre dette område af vores liv - dette gælder for alle områder. Så selv når tingene ser meget sort, er det vigtigt at forsøge at holde vores frygt under kontrol, og at huske på, at det, vi giver ud er hvad vi får tilbage. De 7 af Disks vil altid indikere spænding forbundet til vores materielle liv, hvad enten flygtig eller lang sigt. Dette er et andet kort, hvor det er vigtigt nøje at vurdere, hvad der ellers kommer op i nærheden for at finde ud af, hvor alvorlig indflydelse. Hvor vores egne indre frygt skaber vores problemer, må vi være parat til at tage ansvaret.
The Lord

The Lord

The Lord of Succes er et kort fuld af løftet om gavmildhed. Når vi har opnået en grad af indre selvtillid og tro, at vi frigiver nye strømme af energi, der skaber en stærk og givende virkelighed omkring os. Nye ideer er nemme at implementere. Nye projekter er frugtbar. Vi er fyldt med energi og begejstrede det arbejde, vi har i hånden. Dette niveau af produktiv harmoni kommer fra en dybt rodfæstet tillid til sig selv. Når vi giver blot vores magt til at flyde, vi befinder os i stand til høje niveauer af succes og tilfredsstillelse. Disse ting flyde naturligt som en belønning for det hårde arbejde, vi har investeret i os selv. Når kortet kommer op i en læsning at angive dagligdags ting, det lover at projekter i øjeblikket hånd vil være indbringende og rigelig. Vi vil gøre, hvad vi havde håbet vi kunne - og sandsynligvis modtage endnu mere, end vi havde håbet på. Finansielle og materielle spørgsmål vil være positiv og velstående, tillader os at opnå en stabil og behagelig stilling. Der er ofte i en periode som denne, så held, at vi ender med mere, end vi faktisk har brug for. Hvis dette sker for dig, sørg for at du fortsætter med at tillade penge (som er trods alt kun energi) til at holde flyder. Brug den overflod, der kommer til dig, og være generøs med din gavmildhed. Sørg for, at andre drage passende fra din overflod. Det er den bedste måde, du kan takke universet for flyder med dig.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Rigt klædt

Rigt klædt

Rigt klædt og Bejeweled, Dronning Mønter tydeligvis nyder de finere ting i livet. Hun nyder dem ikke på grund af status eller beundring af andre, men fordi hun tru ly værdsætter sådanne ting for deres egen skyld. Hun kunne være en gourmet kok, der elsker at nyde sin egen og andres kulinariske kreationer, eller nogen, der udøver for ren og skær fornøjelse af den fysiske fornemmelse af at udfordre kroppen. Hun nyder nærende andre, såvel som sig selv, hun har en spray af blomster, som hun agter at dekorere sit hjem til glæde for hendes familie. Ligesom alle Queens, er dronningen af mønter en moden og fredfyldte tilstedeværelse. Hun er mere tilbøjelige til at forsøge at træne en gren til at vokse i en anden retning i stedet for at lop det af. Uden at gøre vrøvl, roligt hun planlægger hendes miljø og beriger hendes kære. En periode med rolig nydelse af materielle goder. En tid til at give til andre og tillade andre at give til dig. Queens føler. Dragten af mønter beskæftiger sig med den materielle verden, og dronningen tyder på, at du værdsætter og nyde fysiske ting og fornemmelser, herunder sensualitet og seksualitet.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Med Kongen

Med Kongen

Med Kongen af mønter vi ser en mand, der er dybt engageret i praktiske ting i livet - arbejde, karriere, hjem og familie er hans store indflydelsessfærer. Han er flittig, hårdtarbejdende og betaler stor opmærksomhed på detaljer. hans fremskridt i livet er en stabil, sikker udvikling af igangværende projekter, som han arbejder igennem med stor flid og udholdenhed. Ikke for ham, ordninger risikofyldte, eller ekstravagante forretninger. Han bevæger sig med forsigtighed og omtanke, konsolidere hvert trin fremad, før du tager den næste. Nogle ville betragte ham ligegyldig og kedelig -. andre ville kalde ham forsigtig og pålidelig Kortet ofte kommer op at repræsentere en stille mand, hvis tilgang til livet måles og rolig. Men det er så godt ikke at blive taget ind af robust ydre. Mønter mænd har en kapacitet til dyb og grænseløse lidenskab - de bare ikke råbe alt for højt om det. Mens livet med ham, kan ikke være en rutschebanetur, vil du sikkert vide hvad de kan forvente, og hvad du kan regne med. Han gør et fremragende forretningspartner, især for high-flyer, fordi han introducerer omtanke og pre-planlægning . Han er en trofast og pålidelig partner, og en engageret far
Ni af Mønter

Ni af Mønter

Ni af Mønter i kort
Nyder resultaterne af hårdt arbejde. Oprettelse af et tilfredsstillende miljø. Fred. Trække sig tilbage til din egen shell. Ni af mønter i dybden En ung kvinde er i hendes ga rden. Hun kærtegner en due, mens en anden flyver over. Blomsterne er tunge med blomstrer, og et espalier gateway lukker den ydre verden. Dette kort viser, at det er lykkedes at skabe et miljø omkring dig selv, som er virkelig tilfredsstillende. Du har arbejdet hårdt, og nu du fortjener at nyde resultaterne af denne hårde arbejde. Kvinden er alene, hvilket indikerer, at hun har udrettet denne bedrift på hendes egen, bygger på ingen anden. Doves traditionelt symboliserer fred, og når dette kort vises i en aflæsning indikerer det, at du har opnået den fred, du søgte. På en negativ forstand, kan du blive lukke verden ude og trække sig tilbage for meget i din egen shell. Sphere på Tree of Life Sphere 9 Infrastruktur (Yesod). Den unge kvinde er i et lukket, sikkert miljø. Hun har beordret sin have, og hendes liv, i rolige og beroligende mønstre. Astrologi Venus i Jomfruen. En perfekt bestilles miljø (Virgo) indeholder sin egen skønhed (Venus)
Fire af Mønter

Fire af Mønter

Fire af Mønter i korte
held. Alternativt kan en høj pris er betalt for lykke. Frygten for, at hvad man har, vil blive stjålet. Nærighed eller grådighed. Fire af mønter i dybden i et slot gårdsplads, et rigt klædt mand viser indholdet af en trækasse, at den nøgle, som hænger om halsen. Fire er antallet af materielle manifestation, og Mønter er det kuløren af det materiale. Således, før vi selv se på billedet, ved vi, at de fire af mønter vil være en materialistisk, tung kort. Vores opmærksomhed skifter fra skabelsen (som ses i Tre af mønter) til anskaffelse og vedligeholdelse. Kortet viser simpelthen en rig mand med sine opkøb. Hvordan vi fortolker billedet afhænger af konteksten for aflæsningen. Det kunne betyde simpelthen lykke. Vores skib kommer ind, vi ramt jackpot. Men se nærmere på mandens ansigt. Hans læber kurve i et lille smil, fordi han er tilfreds med hans hamstre. Men der er stamme omkring øjnene, som om at opnå og opretholde sine rigdomme er sværere end han troede det ville være. Måske han har måttet betale en pris for sin Lykke, en pris, der for mange vil være for høj. Måske nøglen om halsen er en byrde, som vejer ham ned. Den omstændighed, at boksen kræver en lås fortæller os, at han lever i frygt for, at mønterne vil blive stjålet. Måske frygten er begrundet, måske ikke, enten måde, er det blevet klart for ham, at disse mønter har to sider. Vi kan også registrere en hårdhed på hans udtryk, som om i bestræbelserne på at holde på sit bytte, har hans menneskelighed drænet væk. På denne baggrund kan det kort foreslå nærighed eller rå grådighed.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Eremit

Eremit

Eremit (eller nogle gange Lord of Time) er nummereret ni og er sædvanligvis afbildet som en gammel mand, der bærer en lampe eller personale. Han udvælger sin vej omhyggeligt igennem terrænet. The Lamp of Knowledge han bærer er en magisk beholder til al den viden og visdom, han har erhvervet gennem mange års studier og meditation. Personalet repræsenterer vægten af hans erfaring, hvorpå han læner sig for support. The Hermit mangler menneskeligt selskab, som undervisningen / læreproces er ofte en af ensomhed og ensomhed. Han er en dygtig, nogen der kender de indre livets mysterier. Han har nået det punkt i sin rejse, hvor ingen andre kan hjælpe - han skal stole på indre ressourcer, tidligere erfaringer og sheer tro på det lys, som fører ham. Når vi går stien til den Eremit vi rejser dybt inde i vores sjæl. Her opdager vi navnet på den gud eller gudinde bosat i os og bringe tilbage nøglerne til selverkendelse og beherskelse. Efter dette, lever vi fra midten af vores egen og blive tilfreds med vores essentielle ensomhed. Og måske efter dette, vil vi være klar til at undervise andre, hvad vi har opdaget.
Lust

Lust

Lust (eller Styrke, Fortitude, Lust for Life) er et kort af spontanitet og begejstring. Det er det kort, som giver os styrke og næring vi nødt til at komme igennem. Vi plejer at se en ung uskyldig pige åbne kæberne af en løve og kiggede i. Hun skal være rimeligt sikker på, hun kan klare med resultaterne af hendes handlinger! Der er ingen følelse af konkurrence mellem de to. Her ser vi den bogstavelige betydning af kortet - gå lige ind i gabet på fare og at forlade sig på vores egne erfaringer og hurtig-wittedness at se os igennem. Lust fortæller os til glædesfyldt acceptere livet - at stole på os selv at træffe de rigtige valg og være i stand til at håndtere uanset hvad der sker. Med tillid og selvtillid, vi kan vokse og arbejde hen imod lykke og tilfredsstillelse
The Chariot

The Chariot

The Chariot er nummereret syv og normalt forestiller en kriger køre en stridsvogn triumferende hjem. Vognen trækkes af magtfulde og vilde skabninger. Disse skabninger er vores vilje -! En egensindig bæst til at styre på bedst af gange The Chariot repræsenterer princippet om, at den menneskelige vilje virker kun, når det hele er står bag det. Dette kort handler om de kampe, vi har med os selv og med livet. Det lover, at med flid, ærlighed og udholdenhed vi kan overvinde den mest uovervindelige forhindringer. Dette er en håbefuld og opmuntrende kort og minder os om, at vi kan klatre op til de højder, hvis vi vil. Her bliver vi lært, hvordan man mestrer de modsatrettede kræfter i os, for at bringe dem og dermed os selv i harmoni. Vi er kosmiske krigere, udfolder, læring og voksende - guddommelige og vitale dele af universet.
De Lovers

De Lovers

De Lovers er nummereret seks og er et kort af uskyld, tillid, exhileration og glæde. Parret (ofte set sammenflettede eller stående ved siden af hinanden) er soulmates, som hver er den ene halvdel af en perfekt union. Tallet flyver over dem er Amor, velsigner dem med magt universel kærlighed. The Lovers er indbegrebet af harmoni modsætninger. Det er sådan, vi er, før frygten og fordomme af livet gribe ind. Vi giver vores kærlighed frit til andre, og vi har brug for noget andet at gøre os hele. Kærlighed er meget misforstået. Det er subjektivt og ordet "kærlighed" er så overused, at det næsten har mistet sin oprindelige betydning. Vi er alle i stand til den enorme magt dybe følelser. Kærlighed sker, når vi træder ud af mørket af frygt, smerte og tvivl i lyset. Kærlighed kan flytte bjerge. Kærlighed racer kærlighed - et lykkeligt smil bryder igennem en andens melankoli beviser dette. Loving os selv er det første skridt til at røre den mægtige magt universel kærlighed. Vi skal leve hvert øjeblik, som om det var den eneste - glæde og fejre, kærlig sjæl i os frem for at kæmpe med refleksion i resten af verden ser.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
The Emperor

The Emperor

The Emperor is numbered four and is the Empress' other half. Here is a man in the prime of life - successful, confident, secure and well-established. Where the Empress is allied with the Moon, the Emperor is aligned with the Sun.

The Emperor is quick and energetic, exerting dynamic control over his life. He feels born to rule and at his best is a thoughtful and sensitive leader. He listens to others but always the final decision is his own.

This is a man who has proved himself worthy. He has won most of his battles and now is the time to rule over a rich and bountiful land. He is the King Arthur type. He also represents fatherhood - fertile man, protector and providor.

When we are the Emperor, we are taking hold of our power. We are prepared to protect and defend the vulnerable, as well as to shed the lazy and weak. Finally, we are willing and ready to pass on what we have discovered to others who are ready to learn.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

The Universe

The Universe

The Universe (eller World) er nummereret 21 og er det sidste kort af Major Arcana. Vi plejer at se en kvindelig figur dans inden for eller på verden, ofte omgivet af en laurbærkrans. De fire elementære væsener kan ses, hvilket tyder på beherskelse. Dette er et kort af færdiggørelse. Sjælen har opnået jordiske perfektion efter at have passeret den sidste, selvpålagte, forsøg af Aeon. Der er mange positive og underholdende konnotationer til dette kort. Der er tilfredshed, opfyldelse og stolthed, fordi vi har opnået noget. Der er frugtbarhed og gavmildhed som en belønning for vores tidligere indsats. Der er held og bekræftelse af, at vi nu sætter nok ind i livet til at komme ud af det, hvad vi har brug for. Universet afslutter rejsen og udviklingen af Fool. Vi begynder i uskyld, modne gennem erfaring og uddannelse, bliver klog og måles. Afbalanceret i den måde vi endelig opnår den lykke og glæde af universet. De traumer og selvpålagte forhindringer er væk. Vi har integreret alle dele af vort væsen ind i en harmonisk syntese, der bringer positivitet og succes i den materielle virkelighed. Ligesom det tal afbildet i kortet, danser vi med glæden ved livet. Og igen er vi den Innocent.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
sun

sun

Skriv en tekst
Månen

Månen

Månen er nummereret atten og viser en mystisk natlig scene. Der er ofte vand i forgrunden, en fuldmåne skildrer ansigtet af en kvinde sejler højt over jorden, flankeret af pyloner. Sommetider dråber ser ud til at være faldende som tårer fra Månen, i form af hebraiske Yod symboler (anses for at være impregnatory frø). Der er også nogle gange hunde eller ulve halsende på Månen. Vi har et tæt slægtskab med Månen. Månens cyklus påvirker oceaner og alle naturlige tidevand. Vi siger, at folk er mere psykotiske når Månen er fuld, kalder dem "galninge". Månen påvirker vores følelser, fordi de kommer fra den indre skjulte del af os, hvor drømme også er bosat. Månen indikerer en rejse til midten af Selvet. Vi vil ikke blive afsløret som noget svag og u-elskelige. Vi vil være i stand til at frigive vores psykiske og intuitive evner. Vigtige hemmeligheder bliver afsløret, når vi vover at bringe tilbage, hvad der er inderst inde.
The Star

The Star

The Star (eller datter af Firmament) er nummereret sytten og er sandsynligvis den mest optimistiske og smukke kort i bunken. En smuk ung kvinde, ofte nøgen, er afbildet hælde vand fra en kande i jorden eller ind i en pulje ved hendes fødder. Der er stjerner på himlen over hende. Stars har længe været betragtet som symboler på håb, regenerering, vision og nyt liv. Når dette kort vises, du ved en eller anden måde, at livet er lige ved at blive lettere og lysere. Livets kræfter kombinere at hjælpe snarere end hindre. Her er sandheden om vores magt - vi kan slutte sig til faste jord af materiale eksistens med de strømmende vande ånd og skabe i os selv en Universe. Vi har fjernet selvkritik og koncentrerede sig om vores kompetencer og styrker. Når vi betragter os selv med kærlighed, humor, ømhed og sympati, vi adgang til Gud og Gudinde indenfor, og vi er forvandlet. "Hver mand og kvinde er en stjerne" A. Crowley
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Temperance Kort om
at finde en balance mellem aktiv og passiv. Ved at kombinere elementer for at skabe noget nyt, enten i livet eller i kunsten. Moderation. En middelvej mellem ekstremer. . Oplever en helbredende tilstedeværelse, eller inkorporerer denne tilstedeværelse for andre Temperance i dybden Efter at have undergået en symbolsk død i forrige kort, Fool nu oplever et øjebliks nåde - en blid berøring af engel


vinger. En smuk bevingede kvinde svæver i en regnbue disk, kontrollerende bevægelser to gyldne hoops, måske svarende til den, som det fjols på sit kort. I den ene, en rensende ild brænder,. I den anden, vand krusninger Da de to bøjler i kredsløb om englen, de skaber en regnbue sti, der beskriver en zone med perfekt balance og moderation. Ild og vand har længe været betragtet som to elementer, som "ikke blandes." Vand slukker ild, og ild vil vende vand til damp. Men, for at universet til at eksistere, har vi brug for både brand aggressive yang energi og vand er modtagelig yin energi. Tricket er at finde den rette balance mellem dem, og det er denne balance, at Temperance engel symboliserer. Det traditionelle billede af dette kort er et vinget, klædt kvinde, der hælder væske fra en kop til en anden. Sammen med titlen, det henviser til den gamle praksis med at udvande eller temperering, vin. Det kan også have alkymistisk betydning, da alkymisten omhyggeligt udtrækker, renser, og blander forbindelser i hendes søgen efter åndelig guld. Den Tarot of Dreams Temperance kort er en videreudvikling af det traditionelle billede. Her englen er næsten nøgen, der, som vi har set, viser en mangel på menneskelig kunstgreb. I stedet for de to bægre, jonglerer englen de to bøjler. Og træde i stedet for væsken er regnbuen, en listig blanding af ild og vand energier. Konceptet på dette kort kan anvendes på mange forskellige områder af livet. På et banalt niveau, er evnen til at kombinere forskellige elementer afgørende for alle slags bestræbelser, fra madlavning et måltid til at opbygge en bedre musefælde. Følelsesmæssigt, i livet, håber at demonstrere en passende balance mellem initiativ og følsomhed. Og kortet viser selve essensen af kunstnerisk skabelse, som vi forsøger at dæmpe vores brændende entusiasme med inspiration hentet fra farvandene i det underbevidste. Samt, kombinerer en kunstner forskellige elementer til at skabe noget uventet og nyt. Til temperament betyder også at moderere, og dermed kortet kan henvise til mådehold, en middelvej mellem ekstremer. Englen kan tjene som en påmindelse for os at holde i vore hjerter ideen, at for hver fyrig ørken, er der en afkøling oase. For hver kold, regnfuld dag er der en brølende pejs klar til at trøste os Forhåbentlig vil vi ikke blot nyde disse Creature Comforts, men bruge dem som modeller for adfærd, så vi kan fungere som en opvarmning pejs eller en kølende oase for andre.
Døden

Døden

Døden er nummereret tretten og er den mest frygtede kort i bunken. Vi ser Grim Reaper afbildet som en mørk og stærk figur, undertiden på hesteryg og på andre tidspunkter til fods. Han normalt bærer en le og efterlader organer, lemmer og så videre i hans kølvand. Hvem vi er, vil Døden hævde os i sidste ende. The Death kort betyder endelser, men ikke nødvendigvis chokerende og forstyrrende dem. Under alle c

ASE, endelser altid føre til nye begyndelser og selve døden symboliserer en fejende væk fra fortiden. Hvis vi befrier os fra tidligere skrald så vi er frie til at indstille på en helt ny sti Når Døden ser det næsten altid betyder en væsentlig ændring i ens liv. Nogle gange ændringen vises forstyrrende og uventet, nogle gange vil det være et pust af frisk luft - clearing væk forhindringer, så du kan stige frem. Så du skal ikke antage, at Døden er en negativ kort - det er ofte bare hvad vi har brug for at komme videre, når frygten holder os op.
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
Tilføj en overskrift

Tilføj en overskrift

Skriv en tekst
The Wheel

The Wheel

The Wheel of Fortune er nummereret ti og er normalt vist som et stort hjul. Sommetider Fortuna ses, dreje hjulet for al evighed. Der er mennesker eller dyr på hjulet - nogle falder fra at blive knust, nogle kæmper for at holde på, mens en enlig person gør intet forsøg på at fastholde sin position, men lykkes alligevel. Fortune er ikke det samme som lykke. Vi laver vores egen lykke og fol

lav vores egen skæbne. Lykke kommer fra den stadig center, som indeholder selve hjertet i os selv. Årstiderne vil fortsat hjul, vil solen stige og angive, planeterne bevæger sig i deres tildelte kurser -. Med eller uden os Hvis vi kæmper imod strømmen af liv, bliver vi dem, der kæmper for at bestige Wheel, eller endda en af de knuses under den. Men hvis vi realisere vores egen magt til at skabe en gavnlig fremtid og derefter tillid i denne vision, skal vi blive det stadig tal, herre over vort eget univers.
Magikeren

Magikeren

Magikeren er normalt nummereret én og kaldes undertiden Magus. Magikeren er sædvanligvis afbildet som en kraftfuld adept, en mester i de fire elementer. Han er i stand til at skifte begivenheder i hans favør -. At gøre verden ændringen omkring ham efter hans vilje Han er højtuddannet, meget kraftig og dermed en meget dynamisk og karismatisk figur. Han er den del af os, som vi udnytte til kontrol

vores eget liv. . Når vi er the Magician vi gøre, hvad vi vil ske Men du kan være sikker på, at vi får, hvad vi beder om - "være forsigtig med, hvad du beder om, kan du bare få det!" Magikeren ved, hvor at kaste stenen i puljen af universet for at få præcis de krusninger, han ønsker. Hvis vi vælger lykke og glæde og sætte vores vilje bag dem, det er, hvad vi kan opnå.
Narren

Narren

Narren er det første kort i Tarot og er generelt unummereret eller nummereret nul. Narren er ved starten af vores rejse, og er initiativtager. Ses af mange som den uskyldige, han har en iver og friskhed om ham. Han er ung og ubekymret, ind i Verden uden forudfattede meninger. Narren stoler på livet og forventer hans vej til at være en glad og givende. Der er tro på guderne

at se ham igennem, og en fuldstændig mangel på frygt. Sommetider Fool ses som alt for ubekymrede - sikkert en god dosis af andre mennesker er mere negativ virkelighed kan skade ham. Men så længe det Fool har troen på sin egen renhed og uskyld, andre vil ikke være i stand til at drage fordel. Dette er barnet inden. Dette er, hvordan vi var før de mange oplevelser af livet tvunget os til at opbygge så mange vægge. Narren ikke skygge sig fra lyset - her vi er født og herfra går vi den vej. Det er tid til at springe ud over klippen ...


 
Panel titel
Antal besøg: 10591237

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Redigering

-2,9228370189667sekunder