CVestergaard - CVestergaards dagbog
April
2
2011

Tid til forandring

Ulykkerne rammer ikke altid naboen. I torsdags fik jeg besked om at min arbejdsgiver var gået konkurs. Derfor mangler jeg nu 2 måneders løn, som jeg skal søge om at få ved Løn Garanti Fonden.

Intet er så skidt at det ikke er godt for noget! Dette skridt har været okay, da jeg nu bliver presset ud i at finde et nyt job. Jeg drømmer om at arbejde som kørende sælger, men det er svært at få når man kommer helt udefra og uden erfaring som kørende sælger. For jeg har jo en lille smule erfaring som offensiv sælger i en shop-in-mall. Og så har jeg VILJEN !   smiley.gif

Først og fremmest vil jeg dog fokusere på mig selv. Jeg har længe gerne villet af med "dunken" på maven - og nu har jeg jo tiden! Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at få trænet og heller ingen undskyldninger for ikke at spise sundt - nu har jeg jo rent faktisk tid til at lave det og dét glæder mig. Det er et tiltrængt spark og det skal jo gøre ondt før det kan gøre godt.

Mine vise ord for dagen: "Græsset er ikke grønnere på den anden side. Græsset er mest grønt, der hvor det bliver vandet"

March
29
2011

SÅ er jeg igang!

Så blev min hjemmeside lavet. På den måde fik jeg brugt min sygedag til noget fornuftigt blandet med afslapning på sofaen! smiley.gif Nu mangler der kun at komme billeder op af mine kreative sysler og få det naturlige flowi det daglige brug af den.

Velkommen til og kig endelig videre smiley.gif

 
Panel title

© 2018 cvestergaard

Antal besøg: 39

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,38954710960388sekunder