Viktors mad hjemmeside - banan chokolade muffins
Kager i form

Ingrediens : Mel

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2004-09-23

                                                                                                             
Banan chokolade muffins 4 Banan chokolade muffins 1 Banan chokolade muffins 2 Banan chokolade muffins 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  


Ingredienser:
3 Æg 1 æg størelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.25 dl. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 dl. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
3 dl. Kvark 1% * 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
7.5 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
1.5 spsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
112.5 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Bananer 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
112.5 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%
    Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%
          Pisk æg, sukker og sirup luftigt og skummende. Tilsæt fromage frais og rør.
Sigt dernæst hvedemelet og bagepulveret i dejen. Vend melet i dejen.

Rør smeltet smør, banan i små tern og hakket chokolade i dejen.

Fordeles i ca. 16 smurte muffinforme og bag dem 20 min ved 200 grader C.

Der kan bruges papirforme, men så skal man bruge flere forme og lave mindre muffins, da dejen ellers vil flyde ud og gøre dem flade

Tips:

Bliver bedst i muffinforme, men kan bages i bradepande 20 x 30 cm.
 
Panel title

© 2017 cool2

Antal besøg: 5014

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-4,8206131458282sekunder