Viktors mad hjemmeside - Chokolade Muffins
Chokolademuffins

Cirka 10 stk.

125 gram smør
3/4 dl. vand
225 gram sukker
Korn fra ½ vaniljestang
3 æg
140 gram hvedemel
50 gram god kakaopulver
½ tsk. bagepulver

Eventuelt pistacienødder og valnødder til at drysse med

Lun smør og vand sammen i en gryde, til smørret er smeltet. Pisk sukker, vaniljekorn og æg sammen i en skål til æggesnaps. Bland mel, kakao og bagepulver i en anden skål og sigt det ned i æggesnapsen. Vend det forsigtet sammen, til dejen er næsten ensartet. Det smeltede smørvand hældes i, og det hele vendes forsigtigt sammen, indtil dejen er ensartet. Lad dejen stå i 10 minutter og vend derefter tre gange i den.

Hæld dejen i muffinsforme og drys eventuelt med lidt grofthakket pistcie- og valnødder. Bag ved 185 grader i 12-14 minutter. Køl af.
 
 
Panel title

© 2017 cool2

Antal besøg: 5229

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-2,2731099128723sekunder