Viktors mad hjemmeside - Boller
Boller verdens bedste 4 Boller verdens bedste 1 Boller verdens bedste 2 Boller verdens bedste 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog


Ingredienser:
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
75 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
10 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Gær
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg 1 æg størelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 knsp. Kardemomme, stødt *
Pensling:
1 Æg 1 æg størelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 æg størelse 2 vejer ca. 70 gram.
Smelt magarine og bland med ca. 1 dl. mælk til det er lillefinger lun, rør derefter gæret i, blan til sidst det hele sammen og ælt det. Hæver i 20 minutter.

Æltes igen og formes til boller og efterhæves i 30 minutter.

Penseles med æg eller mælk. Bages i 10 minutter ved 220 grader C.

 
Panel title

© 2017 cool2

Antal besøg: 4988

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-1,2534730434418sekunder