Catrine's Blog - Mit liv - Dag for dag
May
9
2012

Opdatering

Hey dudes!

Jeg har valgt at slette min side kaldt "Billede Galleriet ©".
Grunden til dette er at jeg jo nu har fået nyt camera (Nikon D3100) og vil derfor tage nogen nye billeder ind som er taget med mit nye camera ^^'

Så skal vi se om det bliver flot, da mange af billederne var taget af min far ^^'

May
9
2012

KONFIRMATION!!!

Yaay! Nu er man endelig blevet konfirmeret! 

Jeg havde det så skægt med tale fra min mor, mormor, bedste venindes far og min kærestes mor! Alle begyndte at grine undervejs, men når vi kom til min kærestes mor, begyndte mange at græde ^^'

Jeg fik bare de bedste gaver du kunne tænke dig!

1000,- DKK fra Gudmor og Jesper
1500,- NOK Fra Sanne, Siw, Ståle, Sara, Marius, Ove, Ole, Nina, Rima, Mons, Birgitte, Geir, Anette, John André.
Nikon D3100 Camera fra far
Smykkeskrin fra Harald og Rita
Hjertehalskæde og øreringe
Arvesmykke fra mormor
Broderi som minde fra konfirmation fra mormor og morfar
Stor mindebog fra mor
2 billeder malt af mor
Kort fra Emilie
Kort fra Jeanine
Blomst fra kirken
Blomst fra Åshild

Nu mangler man jo så lige den danske konfirmation også, men den kommer vi vel til ^^'

April
16
2012

Syg!

Jeg har i over et år, sikkert mere.. Haft maveproblemer! Lægerne har lavet alle mulige tester på mig, men stadig ikke fundet ud af hvad det er! Det irriterer mig rigtig meget! Hvorfor kan lægerne ikke bare have super hjerne og sige ''DU HAR BLÆREBETÆNDELSE'' eller noget i den stil?!

Nårh, okay. Jeg har lige blevet hentet af min kære lille mor, fordi jeg havde disse smerter. Jeg har ærligt talt bare siddet i fosterstilling hele vejen hjem, OG på skolen! Jeg har lavet grimme ansigter, men jeg tænkte bare; ''Fuck det! Jeg har ondt og derfor kan ingen standse mig!''. Vi købte en fanta til mig (y) og så headet vi imod Kiwi-butikken nede ved skolen. Mor købte 2 katonger med Biola (Rules the world, man!). Med fanta'en tog jeg en smerte pille og når vi kom hjem, tog jeg et glas med Biola.

Lige nu, klokken 11:21, sidder jeg og skriver til jer, samtidig som jeg prøver at tænke på noget andet! D: Derfor spørger jeg jer om i har haft samme symptomer som mig? Eller om i eventuelt ved hvad det er?

Symptomer:

  • Stikkende følelse som skifter fra højre til venstre del af maven.
  • følelsen af at skulle konstant på toilet'et
  • Kvalme
  • Får det bedre af at ligge/sidde i fosterstilling
Det skal så lige siges at jeg har epilepsi, men at jeg ikke tror det er på grund af medicin eller fordi jeg har epileptiske anfald i maven!

April
15
2012

Kirketale og ''skuespil''

Idag klokken 19:30, skulle jeg i kirken og være med på lidt af hvert.
Jeg kom for sent så når jeg kom ind, kikkede alle selvfølgelig hen på mig og min søster. Jeg skyndte mig at sidde ned, men troede egentlig at der skulle være ''faste'' pladser efter det slags ''Skuespil'' vi skulle have. 

Når vi kom til det såkaldte ''skuespil'', skulle jeg sidde ned og fik en abcens (Jeg har epilepsi, så det er et trappe agtigt blik til højre). Men jeg nåede heldigvis at ''vågne op'' og skyndte mig at sidde ned. 

Bagefter gik jeg tilbage på min plads. Adrian og Lina, som er kusiner, sad og lavede ansigter til mig og de andre og skrålte så falskt de kunne når de vi kom til sangene! Jeg sad og skulle til at flække af grin hele tiden, men klarede at holde det inde! Ida, derimod, klarede det ikke lige så godt og endte med munden på fuldt, rødt hoved og en hæs latter! 

SÅ kom vi til min tale! Jeg havde ikke fået det sat ind i hovedet så jeg så ret meget ned når jeg skulle holde den.. Ellers gik det fejlfrit, hvis du ser væk fra at jeg glemte hvordan opståeds perlens så ud confused.gif.. Skulle til at tage en blå jeg ikke husker hvad hedder..

Min tale lød sådan:

Norsk:

Perla minner meg om våren. Etter ein lang og kald vinter kjem lyset fram og nytt liv kjem. Nytt håp.

Perla minner meg også om påsken, Jesus stod opp frå dei daude.

Det blei nytt liv og nytt håp.


Dansk:

Perlen minder mig om foråret. Efter en lang og kold vinter kommer lyset frem og nyt liv kommer. Nyt håb.

Perlen minder mig også om påsken, Jesus stod op fra de døde.

Det blev nyt liv og nyt håp

April
15
2012

Internet der ikke virker! D:

Jeg har været så uheldig at i går når jeg skulle til at skrive om min dag, så gik internettet, ret nedern. 

Nårh, men. Jeg var altså igang med mit blad på 25 sider indtil videre på gosupermodel. Jeg havde ikke nået at gemme, da den pludselig siger at der ikke er nogen netværks forbindelse. Så her idag, når nettet var tilbage kunne jeg opdage at næsten hele delen af sidste side i bladet var slettet! Jeg blev vildt skuffet, men i det mindste er det jo kun en lille del af den! 

Om aftenen fik vi besøg af en af min lillesøsters venner, Teolina, som så skulle overnatte. Vi sad helt til 00:02 præcist og spillede Sims (Mig), Hot Weels (Teolina) og Minecraft (Sarah, søster), indtil far kom og sagde at nu var det tid til at slukke og ud og pudse tænder.. Jeg var længe før færdig end dem, så når klokken var 00:30 sådan ca. Lå jeg nede på mit rom og hørte på min klagende mor.

Senere idag, vil jeg nok fortælle lidt om min tale i kirken ^^' Og eventuelt skrive den til jer. Bare rolig, den er kun på 5 linjer sådan ca. 

April
13
2012

En travl uge!

Denne uge har været utrolig travel! Jeg har virkelig haft massere at gøre, det er lige før man skulle tro det var løgn! 

Tirsdag - Jeg havde travlt med at øve til et skuespil der jeg skulle spille en af hovedrollerne, Thea. Det skal lige siges at hun har 11 replikker som bare skulle sidde i hovedet til Tordag! Og desuden skulle vi alle vide hvor og hvornår vi skulle gøre dit og dat! Det var virkelig kaos!

Onsdag - Endnu en dag med øvning og atter øvning! Vi måtte også finde udstyr til nogen af de aktiviteter som skulle være der! Vi skulle have sjove hatte, jakker, blomstrede nederdele, briller osv. Vi skulle også have bagt boller og sadt ud scenen til det hele!

Torsdag - Dette var en virkelig ulykkesdag! Jeg kom op i et forfærdeligt skænderi, der jeg til slut måtte løbe til en lærer! Jeg var rasende og samtidig lidt trist. Jeg fik en bærbar og sad i en time og lavede min tale færdig til i aften. Resten af dagen gik ellers fejlfrit og vi var hurtigt nået til temaaftenen med skuespillet osv. Før vi tog af sted havde mig og min mor i tillæg fået af vide at hendes ekskæreste med ADHD havde slået en anden dreng tilbage og var blevet truet med det ene og det andet. Min mor måtte få ordnet op så hun kom ca. en halv time efter vi var begyndt. Min tale gik godt, men min stemme knak nogen gange af lidt nervøsitet. Ellers var jeg den eneste der klarede alle mine replikker uden ad. Bagefter dummede vi ud en voksen med at få hende til at sige ''Så tåbelig jeg er'' og bagefter blev jeg dummet ud med et blomstret sjal, en elefant på hovedet, et Brann-halstørklæde (Norsk fodboldsteam) og en maske jeg uheldigvis tog forkert på... UPS!

Ellers var alt ellers fint

 
Panel title

© 2018 catrinesblog

Antal besøg: 500

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,43084311485291sekunder