Carolunte - Vampyrer

I gamle dage, troede mange mennesker på vampyrer. Vampyrer lignede mennesker, men deres tænder var skarpe, og de drak blod.
Man sagde også, at de ikke kunne tåle sollys. Den mest berømte vampyr, var Grev Dracula. Grev Dracula boede på et slot, i Transylvanien. Og han fandtes faktisk engang. Men han var bare ikke vampyr.
Historien lyder sådan:
Engang blev Rumænien delt op i flere dele, og hver del havde sin egen konge. En af de dele, blev kaldt, Transylvanien
. Kongen dér, var en god og retfærdig konge og en dygtig 'Kriger'. Tyrkerne prøvede at overtage Transylvanien, men det lykkedes aldrig. Når kongen så fik fat i en Tyrker, dræbte han ved at kaste dem på spidse pæle, og spiste derefter sin frokost foran de døde Tyrkere. Mange syntes at det var noget mærkeligt noget, og på den måde opfandt man historien om Grev Dracula.

For at 'bekæmpe' vampyrer, kunne man..:

- Tage hvidløg rundt om halsen
- Stikke en spids træ-pæl ind i gennem deres hjerte
- Vampyrer kan ikke tåle lugten af græskar, og det er derfor man sætter et græskar ud til Halloween


 4e6a2aeb8a79909092011.jpg
Rigtige 'vampyrer':

Engang for længe siden, levede der en smuk Grevinde, der var meget trist og ensom, da hendes mand altid var ude og rejse. En dag kom hun til at slå en tjenestespige, og fik derfor blod på sig. Da hun vaskede blodet af, syntes hun, at hendes hud så yngre ud, der hvor blodet havde været. Så hun begyndte at dræbe mennesker, og badede derefter i deres blod. På den måde, troede hun, at hun ville være ung for altid.

Der var engang en mand, som dræbte mennesker, og drak derefter deres blod.
 
Panel title

© 2018 carolunte

Antal besøg: 6323

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,45559692382812sekunder