bage-univers - Forside
Velkommen til min side smiley.gif 

Jeg er ved flere lejligheder blevet spurt om jeg ikke ville lave en hjemmeside så folk kunne se mine kager. Det har jeg nu gjort og må sige at jeg tror det bliver en side jeg får brugt meget.

Lidt om mig smiley.gif

Jeg hedder Anita og er 30 år, jeg bor i Erritsø, Fredericia sammen med min mand og vores 2 år gamle datter Amalie. Jeg har altid godt kunne lide at være kreativ og især bagning har haft min store interesse. For mig er det bare bedst når det bliver lavet fra bunden. Dermed ikke sagt at jeg ikke kan finde på at købe noget der bare skal røres op, for det hænder da. Jeg begyndte for alvor at interessere mig for at arbejde med fondant og pynt tilbage i februar i år, så min hobby er stadig ret ny smiley.gif Men jeg har alligevel fået lavet 9 kager, hvilket jeg synes er ret godt klaret.

Jeg vil blive ved med at ligge billeder op når jeg får lavet nye kager, hvilket jeg tror blir ofte for jeg ELSKER det ;) Jeg vil nok også ligge de opskrifter op jeg bruger med tiden, men til at starte med blir det bare billederne.

I skal være velkomne til at skrive en hilsen til mig samt små kommentarer til mine kager smiley.gif

Kram Anita
 
Panel title

© 2018 bage-univers

Antal besøg: 1507

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,30560708045959sekunder