8-9klassemad - Fakta

Sund mad og kostvejledning

Vi henvender os til dig, der er sund og rask og har et ønske om at tabe sig. 

 ønsker du at tabe dig uden at sulte
 ønsker du bedre madvaner i hverdagen
 ønsker du hjælp til at komme i gang

Så kan du trygt læse videre på hjemmesiden, da vi netop brænder for at hjælpe folk til  sundere madvaner og en ændret livsstil med brug af sunde råvarer og daglig motion.

Vores kostvejledning tager udgangspunkt i den nyeste viden inden for ernæring og sundhed, hvor vi følger Fødevarestyrelsens anbefalinger. Vi vejleder efter kostpyramiden og de 8 kostråd for at være sikre på at kroppen får dækket sit behov for vitaminer,  mineraler og andre vigtige næringsstoffer. Et af de 8 kostråd går ud på at være fysisk aktiv i mindst 30 minutter om dagen, da det gælder om at finde en god balance mellem sund mad og fysisk aktivitet.

Kostvejledningen tager udgangspunkt i den enkeltes egne madvaner. Vi udarbejder løsninger på gode spisevaner med sund mad til alle dagens måltider. Vi beregner  løbende dagskoste for kalorieindhold og følger op på vægttab hver uge.  Vi vejleder i bedre motionsvaner i hverdagen, uden at det behøver at være en belastning for den enkelte.

Det er nemmere at blive motiveret til at tabe sig, hvis man fortæller det til andre og måske oven i købet kan få andre voksne i familien eller i vennekredsen med. Vi tilbyder også kostvejledning til mindre grupper udover den personlige kostvejledning. 

Vil du have gang i sundere madvaner med vægttab til følge, er du træt af slankekure der ikke virker og vil du leve bæredygtigt - så se dig omkring her på siderne!

Her er masser af inspiration. Her er tilbud om hjælp til at komme i gang med at omlægge de daglige mad- og motionsvaner så de varer ved, og her er også gode opskrifter til formålet. 

 
Panel title

© 2018 8-9klassemad

Antal besøg: 20

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,35585308074951sekunder