Velkommen til, Goderåd - Forside
Her er en historie om noget vi har oplevet!

Emma: jeg er vild med en dreng, men han har en kæreste! Jeg skrev til ham at jeg kunne lide ham, og han skrev bare ok. Vi har været rigtig gode venner og vi fulgtes hjem fra skole næsten hver dag, men nu er det ødelagt. 
Min rigtig gode veninde er blevet kærester med ham nu, og hun ved ikke jeg kan lide ham. Jeg spurgte om han syntes jeg var irriterende og han svarede ja, nu skal jeg lade ham være crying.gif 

Godt råd. 
Hvis du kan lide en dreng der har en kæreste så vent, bare vær dig selv så skal han nok falde for dig på et tidspunkt! 
Hilsen Emmaher  er en historie om noget vi har oplevet

Amalie: Jeg var på koloni med min spejder venner en af dem hed Louise og hun har ADHD og vi farede tit vild i skoven rundt om området, det gjorde vi også den dag og vi gik igennem skoven og pludselig kunne vi mærke at vi begyndte at gå op af, mere og mere men vi forsatte. da vi havde gået i lang tid kom vi igennem et krat og så kom vi op på en bakke men på denne bakke var der 2 - 3 huse, det lignede koloni huse men udenfor et af husene sad en dame ( ældre dame) ved et bord i haven, hun spurgte " hvor kommer i fra og hvor skal i hen" vi fortalte den ældre dame om alt og det faktum at vi var faret vild. Da hun hørte om den koloni vi var på rejste hun sig op og sagde hvilken retning vi skulle gå! 

godt råd : fare ikke vild!   
 
Panel title

© 2018 2720

Antal besøg: 31

Lav en gratis hjemmeside på Freewebsite-service.com

Editing

-0,29633212089539sekunder